Acasa Telefoane Allview X1 Xtreme mini limited edition lansat cu ocazia a 10 ani de Allview

Allview X1 Xtreme mini limited edition lansat cu ocazia a 10 ani de Allview

by Dragos Schiopu

Allview X1 Xtreme mini limited edition a fost lansat astazi cu ocazia a 10 ani de Allview. Mini dar la fel de puternic ar putea fi sloganul acestui smartphone. Printre specificatiile de remarcat se numara display-ul de 4,7” Full HD (469 ppi), procesorul performant Qualcomm Quad Core cu frecventa de 2,15 GHz, camerele de 16 MP si 4MP si designul atragator.
Allview X1 Xtreme mini limited edition

O caracteristica speciala a acestui Allview X1 Xtreme mini limited edition este spatele din aluminiu care poate fi personalizat dupa placul cumparatorului prin gravura cu textul preferat, serviciu oferit gratuit de catre Allview. Poti adauga o declaratie pentru o persoana si apoi sa ii daruiesti telefonul, iti poti adauga un citat preferat sau orice alt text.

„X1 Xtreme mini este un smartphone in editie limitata, lansat cu ocazia implinirii a 10 ani Allview. Acesta atrage atentia atat prin designul reusit cat si prin performanta datorata componentelor de top, fiind dedicat persoanelor care isi doresc un smartphone de dimensiuni mai mici si caracteristici de ultima ora.” a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Allview X1 Xtreme mini limited edition2

Dotat cu o baterie de 2200 mAh, Allview X1 Xtreme ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2, are GPS cu suport Glonass si Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi).
Smartphone-ul Allview X1 Xtreme mini este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda, la pretul de 1299 lei.
Alte detalii tehnice si precomanda aici.

s-ar putea sa-ti placa