Acasa Telefoane Evolio Neos – specificatii, pret, comanda

Evolio Neos – specificatii, pret, comanda

by Dragos Schiopu

Evolio Neos s-a lansat ieri in cadrul unei conferinte special organizate in acest sens. Smartphone-ul se remarca prin design minimalist si elegant, procesor quad core, camera de 8 MB si … pentru ca este lansat de o companie romaneasca.

evolio neos

Restul specificatiilor sunt decente, Evolio Neos inscriindu-se in clase telefoanelor mid range spre low budget, mai ales daca aflam si pretul: 579 ron.

Dotat cu un display IPS One Glass Solution (OGS) Full Lamination de 4,5 inch, procesor in patru nuclee la 1,2GHz si Android 4.4 KitKat, Evolio Neos este disponibil in varianta Dual SIM si single SIM, cel din urma va purta denumirea de Evolio Neos One.

In ceea ce priveste bateria, aceasta are 2000 mAh si astfel ofera o autonomie de pana la 300 de ore de functionare in stand-by, si pana la 12 ore de convorbiri.
Gadgetul a primit GPS de ultima generatie ce permite o foarte rapida si precisa localizare prin conectarea la doua sisteme de pozitionare prin satelit: GPS si GLONASS.

Smartphone-ul Dual Sim NEOS are preinstalata, in premiera, si aplicatia callRomania, un serviciu de telefonie VoIP care permite efectuarea de apeluri in retele de telefonie nationale si internationale la costuri foarte mici. In plus, la crearea contului, utilizatorul primeste 5 euro credit cadou pe care ii poate folosi timp de o luna.

Alte detalii tehnici si posibilitate de comanda aici.

s-ar putea sa-ti placa