Acasa Evenimente In premiera la Vodafone, prima transmisiune din spatiu

In premiera la Vodafone, prima transmisiune din spatiu

by Dragos Schiopu

Compania Vodafone, despre care am auzit cu totii, se lauda cu serviciile sale si cu faptul ca este cea mai mare companie de telecomunicatii care se preocupa permanent sa ramana in top, ca lider al inovatiei.

Cu peste 30 de ani de istorie si experienta pe piata telecomunicatiilor, in 1991 isi schimba numele din Racal Electronics Plc. in Vodafone Group Plc. si devine o companie independenta.

Tot aceasta a pus bazele primei retele GSM din Romania, iar in 2005 a lansat serviciile 3G pe piata din tara. Mai tarziu lanseaza si reteaua de date mobile 4G, fiind tot primul operator in acest sens care vine cu inovatii.

Despre Vodafone as putea spune multe lucruri, sunt destule detalii, prin urmare am sa raman la subiect si anume ca aceasta companie vine cu un anunt important pentru cunoscatori si pentru cei interesati. Azi, 12.04.2016, Vodafone va lua legatura in spatiu cu un astronaut aflat la bordul Statiei Spatiale Internationale, prin intermediul serviciului Supernet 4G.

Ca partener tehnologic al acestei reprezentatii transmise publicului larg, compania isi asuma rolul de suport tehnologic prin transmisiunea in direct ce va avea loc de la ora 16.49, eveniment organizat cu sprijinul Universitatii Valahia din Targoviste, sub patronajul NASA si ESA si al organizatiei internationale ARISS, prin intermediul careia se va transmite legatura oficiala cu Statia Spatiala Internationala.

Mai jos aveti si o prezentare interesanta, dar nu va spun mai multe despre. Va las pe voi sa o vizionati. La acelasi link, veti putea urmari in direct si transmisiunea radio ce va avea loc.

https://youtu.be/iBtXVoVUQ4Q

s-ar putea sa-ti placa