Acasa Diverse Echipamente de supraveghere profesionale la preturi pentru orice buzunar

Echipamente de supraveghere profesionale la preturi pentru orice buzunar

by Dragos Schiopu

Am cativa prieteni care locuiesc intr-un cartier cunoscut din Bucuresti si unii dintre ei si-au achizitionat sisteme de supraveghere video, desi nu s-au informat foarte bine de dinainte de a le cumpara.

De ce spun de informare? Pentru ca, atunci cand iti procuri ceva si nu stii cum functioneaza si cum sa instalezi produsul, ajungi la concluzia ca iti trebuie un expert care sa te ajute cu instalarea, pentru ca tu nu te pricepi. Mai mult, daca ai cumparat produsul si ajungi acasa, se poate sa constati ca nu functioneaza din diverse motive ori nu functiona de la bun inceput, pentru ca ai facut cumparaturile de pe un site care nu e de incredere. Tot ce este posibil, deci inainte de achizitionarea unui produs, citeste review-uri legate de el, parerile celor care l-au folosit sau intreaba un cunoscator in materie.

Ca sa revin asupra chestiunii despre care va vorbeam mai sus, prietenii mei si-au comandat sistemele de supraveghere de pe internet, de pe un site anume si nu au reusit nici pana azi sa le foloseasca, pentru ca au renuntat in a le mai monta. Din intamplare am auzit de un site care vinde asemenea produse si anume camere de supraveghere si sisteme de supraveghere video.

Vorbesc despre sdsmag.ro si vi-l recomand cu incredere, pentru ca de curand, parintii mei si-au achizitionat o camera performanta de supraveghere, care a fost montata si instalata de un expert al acestei firme.

Societatea comerciala ofera servicii complete de securitate, sunt profesionisti in ceea ce fac si isi trateaza clientii cu seriozitate, oferind produse de calitate pentru orice buzunar. De la camere de supraveghere exterior pana la sisteme performante, sdsmag ofera solutii pentru fiecare client al sau si chiar ofera detalii despre tipurile de camere de supraveghere, pentru a ajuta pe cei interesati in achizitionarea produsului potrivit.

Fie ca doriti un sistem de alarma sau o camera de supraveghere video, profesionistii sdsmag va intampina cu cele mai bune oferte, dupa cum puteti vedea si pe site-ul societatii.

Nu cunosc foarte bine acest gen de produse decat intr-o oarecare masura, dar va pot face cateva recomandari. Spre exemplu, interesanta mi s-a parut camera de supraveghere de la un producator renumit, Samsung, care are niste caracteristici speciale. Vorbesc despre 4 functii importante prin intermediul carora se preiau imagini de inalta calitate chiar daca sunt conditii minime de iluminare sau luminozitate puternica. Specificatiile complete ale produsului le regasiti pe pagina web.

camera all in one 2080r

Un alt produs care mi-a atras atentia ar fi kitul de supraveghere video SDS03, la un pret mediu, dupa parerea mea, dar totusi vorbim despre un kit. Tot pachetul contine 4 camere de supraveghere video, cu functii speciale similare cu cele ale camerei prezentate mai sus, un DVR cu 4 canale, conector BNC, cabluri de alimentare si coaxial si sursa de alimentare. Caracteristicile, la fel, le puteti vedea pe site.

kit sds03

Ca concluzie la ceea ce am scris, daca doriti un produs de calitate superioara si la un pret accesibil, va recomand acest furnizor, scopul lui fiind de a furniza servicii si echipamente de supraveghere pentru categorii diverse de clienti, de la persoane fizice la persoane juridice, de la clienti cu nevoi minine pana la clientii cu cerinte speciale.

s-ar putea sa-ti placa