Acasa Evenimente Participa la un workshop despre printarea 3D

Participa la un workshop despre printarea 3D

by Dragos Schiopu

Am vorbit de mai multe ori pe Digipedia despre avantajele pe care le are imprimarea 3D. Am discutat despre posibilitatea de a realiza figurine, mase plastice, obiecte de mobilier, dar spre surprinderea unora, cu o imprimanta 3D se pot realiza chiar si organe interne sau case.

Introducere-in-printare-3D_bannerSpecial pentru a va delecta cu posibilitatea de a vedea o asemenea imprimanta la lucru, puteti afla ca duminica, 29 iunie, se desfasoara un workshop al carui scop este acela de a ne familiariza mai mult cu acest concept, ba mai mult, participantii vor avea ocazia sa observe si sa experimenteze pe propria piele functionalitatea imprimantelor 3D.

Conform celor de la Creators LAB, intregul workshop este dedicat designerilor, arhitectilor, inginerilor, dar si pasionatilor de robotica si cei de tehnologie.

Ce vei putea invata la workshop duminica:

  1. Inveti ce e mai exact o imprimanta 3D si cum se utilizeaza
  2. Discutam cateva dintre proiectele care utilizeaza tehnologia de printare 3D
  3. Afli cateva informatii utile pentru a putea opera singur o imprimanta 3D
  4. Afli cateva notiuni introductive despre cum poti sa iti construiesti propria imprimanta 3D
  5. Inveti cateva notiuni de baza despre utilizarea unui software de proiectare 3D

Programul este intr-o oarecare masura accesibil, mai ales ca vorbim de o zi de duminica. Acesta incepe la ora 10 si se desfasoara pana la ora 13, trei ore in care vei putea sa experimentezi, sa inveti si sa afli lucrurile mentionate mai sus.

Workshop-ul costa 150 de lei, iar plata se face inainte de a intra efectiv in cadrul programului. Pentru si mai multe detalii despre acest eveniment care are ca protagonist principal imprimarea 3D, puteti accesa link-ul acesta, tot acolo putand sa gasiti si formularul de inscriere.

Workshop-ul este organizat de catre Creators LAB, iar adresa la care trebuie sa ajungeti este Bd. Dimitrie Pompei, nr. 8, Cladirea FEPER, etaj 4.

Sunt asteptati foarte multi oameni, iar din spusele organizatorilor, fiecare participant trebuie sa vina cu laptopul propriu pentru o mai buna desfasurare a activitatilor.

s-ar putea sa-ti placa