Acasa Tehnologie Fruit Ninja, de acum gratuit

Fruit Ninja, de acum gratuit

by Dragos Schiopu

Unul dintre cele mai popular jocuri aparute vreodata pentru smartphone sau tableta este acum gratuit. Halfbrick Studios, o companie de referinta in industria creatorilor de jocuri pentru iOS, a decis sa le ofere tuturor utilizatorilor posibilitatea de a descarca jocurile lor gratuit.
photo-24
Se pare ca aceasta decizie vine in urma aderarii Halfbrick Studios la curentul freemium, curent ce a determinat o multime de companii sa-si ofere aplicatiile gratuit. Aceasta ,,moda” are la baza un lucru foarte bine gandit: utilizatorilor le sunt date gratuit jocurile, dar odata ce incep sa se joace vor descoperi ca au nevoie de anumite bonificatii pentru a se descurca mai bine. Asadar, nu dai bani pentru a descarca jocul, dar daca vrei sa ajungi cat mai departe, vei fi nevoit sa achizitionezi cu bani reali direct in aplicatie, avand astfel multe avantaje.

Halfbrick Studios a dezvoltat, pe langa cel mai descarcat joc la un moment dat in AppStore,Fruit Ninja, si alte jocuri care s-au bucurat de succes, cum ar fi Jetpack Joyride, Fish Out of Water!, Band Stars, Colossatron si Birzzle Fever. Conform unor statistici, companiile care au adoptat aceasta politica de gratuitate au inregistrat castiguri frumoase. De asemenea, respectivele aplicatii au crescut in AppStore, fiind descarcate de mult mai multe persoane. Chiar daca Fruit Ninja nu mai este un joc actual, acesta continua sa fie unul dintre cele mai populare jocuri cross-platform, fiind disponibil atat pentru iOS, cat si pentru Android sau Windows Phone.
halfbrick
Consider ca acest curent freeminum ofera multe avantaje si noua, utilizatorilor, pentru ca avem astfel sansa de a putea descarca un joc, a-l testa si a ne bucura de el, fara sa existe riscul sa ne pierdem banii pe o aplicatie care se poate dovedi plictisitoare. Sunt curioasa ce mari companii se vor alatura Halfbrick Studios si ne vor oferi aplicatiile mult dorite gratuit. Va vom tine la curent cu aplicatiile care vor fi disponibile gratuit.

s-ar putea sa-ti placa