Acasa Foto & Video Nikon COOLPIX S800c disponibil in Romania

Nikon COOLPIX S800c disponibil in Romania

by Dragos Schiopu

Nikon COOLPIX S800c, prima camera foto care intra in randul gadget-urilor care ruleaza Android este  disponibila de acum pentru precomanda si in Romania.

Imaginile si filemele realizate cu aceasta camera vor iesi clare indiferent de conditiile de lumina datorita procesorului EXPEED. Camera dispune de un senzor CMOS cu o rezolutie de 17 MP, care, impreuna cu obiectivul NIKKOR 25-250mm cu un zoom optic 10x te ajuta sa surprinzi peisaje la cea mai buna calitate.

Noul COOLPIX S800c poate fi folosit la fel de bine si pentru filme, inregistrand video Full HD (1080p) si sunet stereo. Acesta dispune de niste functii foarte utile printre care functia anti-incetosare, functia mecanica de reducere a vibratiilor si de detectare a miscarii precum si cea de selector (BSS). Aceasta ajuta utilizatorul dintr=o succesiune de cadre pe cele mai clare.

Sistemul de operare Android 2.3 faciliteaza accesul direct de pe camera foto la aplicatii disponibile in Google Play, dar si la retelele de socializare. Cu ajutorul acestui dispozitiv nu mai este necesara descarcarea fotografiilor si a filmele in computer, putand fi editate direct pe aparat.

De acum putem impartasi momentele importante sau pasiunea pentru fotografie cu toti prietenii de pe retelele de socializare, fara niciun efort. Acest lucru este posibil datorita conectivitatii Wi-Fi de care dispune noua camera de la Nikon.

Memoria interna nu contituie un dezavantaj, fiind alocati 1.7 GB pentru stocarea imaginilor si 680 MB pentru instalarea aplicatiilor. Mai mult de cat atat, memoria poate fi completata pana la 32 de GB cu ajutorul unui card de memorie SD/SDHC.

Camera Nikon COOLPIX S800c vine cu functia GPS incorporata ceea ce subliniaza faptu ca nu poti uita unde au fost realizate fotografiile. myPicturetown.com este aplicatia incorporata care te ajuta sa vizualizezi in orice loc pozele facute in trecut prin posibilitatea de a le stoca online.

Produsul este disponibil prin precomanda la un pret de 1.999 lei in magzinele Germanos, Pachetul include si o geanta Lowepro Tahoe, un trepied Joby Gorillapod Micro 250 si un card de memorie de 8 GB ultra SDHC.

s-ar putea sa-ti placa