Acasa Concursuri Concurs: Tehnologia solara incotro

Concurs: Tehnologia solara incotro

by Dragos Schiopu
radio solar

radio solar Dupa cum spuneam inca de saptamana trecuta, avem din nou concurs saptamana aceasta. De data aceasta avem pentru voi un mic radio care functioneaza atat cu baterie cat si cu ajutorul razelor solare fiind dotat cu un panou solar pe partea din fata. De asemenea are in partea de jos si o mica lanterna utila atunci cand sunteti la munte si nu aveti una prin preajma.

De asemenea castie lui sunt exceptionale si se aud super bine. Cel putin asa am auzit la cei care au avut ocazia sa testeze jucaria din poza din dreapta.

Ce trebuie sa faceti pentru a avea parte de acest premiu? Ei bine,  veti avea de facut 2 lucruri foarte simple pentru a putea castiga acest premiu:

  1. sa dati like pagini noastre de facebook
  2. sa lasati un comentariu in care sa imi spuneti pe ce alte deviceuri credeti voi ca tehnologia solara este recomandata sau binevenita.

De data aceasta castigatorul va fi ales de catre echipa digipedia.ro si probabil cel mai interesant comentariu va fi cel care va si castiga.

s-ar putea sa-ti placa

5 comentarii

ctl 23-10-2012 - 09:11

Cand am vazut „solar”, am crezut ca dai premiu o baterie externa solara. Chiar aveam nevoie de una. 😀

RobertNick 23-10-2012 - 20:21

Tehnologia solară este foarte bine primită pe un radio, fiind un dispozitiv care consumă destul de puţin. Cred că ar fi foarte bine primită şi în lumea telefoanelor mobile. Deja se găsesc dispozitive ce se ataşează telefoanelor dar un telefon cu dispozitiv incorporat nu cred că există.

Manzur 24-10-2012 - 10:24

Tehnolocia este recomandata pe smartphon-uri, fiind utilizate destul de mult in timpul zilei, majoritatea posesorilor se plang de autonomia scazuta (o zi), poate asa se ajunge la o autonomie de macar 2-3 zile. Si poate si mai bine ar fi la GPS-ul auto, pentru ca sta pe bordul masini mai tot timpul expus la soare.

Nicorici Alin 25-10-2012 - 22:27

Tehnologia solara ar fi bine sa fie utilizata pentru mai multe device-uri, pentru camere foto compacte, mp3-uri, notebook-uri si tablete. Sunt sigur ca se va dezvolta in curand tehnologia solara foarte mult si o sa avem sansa sa ne incarcam gadget-urile eco si gratis. Tehnologia solara o recomand in special pentru GPS-uri, se incarc foarte usor deoarece gps-urile se amplaseaza langa parbriz si este foarte usor de captat lumina, mai ales vara cand sunt raze de soare.
In afara subiectului: imi place acest blog, succes Haotik.

Dragos Schiopu 29-10-2012 - 13:29

@Nicorici Alin : De obicei ma uit prin spam dupa comentarii ratacite dar de data asta abia am avut timp sa postez castigatorul, asa ca de aia te-am ratat.

Comentariile sunt inchise.