Acasa Evenimente Mobifest – un eveniment dedicat tendintelor in telefoane mobile

Mobifest – un eveniment dedicat tendintelor in telefoane mobile

by Dragos Schiopu

Mobifest este un eveniment nou in domeniul evenimentelor dedicate telefoanelor mobile si isi propune sa abordeze cele mai importante directii de dezvoltare, de la marketing si comunicare la plati si afaceri.

mobifest

Prima editie va avea loc pe 13 mai 2015 la Crowne Plaza, iar evenimentului va fi structurat pe principiul unui maraton de o zi, cu cele mai bune idei si cei mai creativi oameni.

Conferintele si seminariile din acest an vor urmari trei mari tendinte:

INNOVATION IN MOBILE – Cum poate fi folosit mediul mobil in campanii de PR, sales, marketing, social media. Noi abordari, idei si instrumente pentru marketeri.

BUILDING BETTER APPS – Ce oportunitati noi de dezvoltare a aplicatiilor mobile exista pe plan local si global. Cai noi de promovare a aplicatiilor si solutii de monetizare.

CREATIVE CAMPAIGNS – Studii de caz de succes in mediul mobil de la companii si agentii care au integrat canale multiple in campaniile lor.

Printre participantii se vor afla brand manageri, specialisti marketing, media buyers, media planners, dezvoltatori de software, operatori wireless si furnizori de servicii. companii de cercetare de piata si executivi din agentii de publicitate.

In cadrul Mobifest va avea loc si cea de-a treia editie a Mobile Awards Romania, care ofera recunoastere celor mai creative si inedite aplicatii si campanii din mediul mobile, realizate in Romania, in ultimul an.

Inscrierea in competitie poate fi facuta pana pe 24 aprilie 2015.

Jurizarea proiectelor inscrise va fi facuta de un grup format din experti in mobile marketing si persoane din agentii. Aceasta va avea loc in perioada 27 aprilie – 6 mai 2015.

Se vor lua in calcul urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, insa in aprecierea proiectelor va conta foarte mult si experienta generala oferita de acestea.

Alte detalii dar si modalitatea de inscriere la acest eveniment sunt disponibile aici.

Mobifest este organizat de Evensys, responsabili si de primul eveniment despre mobile din Romania, lansat acum 8 ani de zile: Mobile Marketing Conference.

s-ar putea sa-ti placa