Acasa Diverse Joaca-te Pac-Man direct in Google Maps

Joaca-te Pac-Man direct in Google Maps

by Dragos Schiopu

google

Intrucat ziua de 1 aprilie nu putea sa treaca fara macar o pacaleala din partea celor de la Google, se pare ca gigantul a introdus o varianta destul de simpatica prin care utilizatorii se pot juca Pac-Man direct in Google Maps, fara a descarca si a instala vreo aplicatie.

Ziua de 1 aprilie este vazuta drept ziua pacalelii, ziua in care persoanele apropiate vor creste nivelul de anduranta si vor face cat mai multe glume pe seama voastra. Evenimentul in ultimii ani a devenit atat de popular incat pana si cele mai mari companii s-au decis sa le faca glume utilizatorilor, printre care si Facebook, Google sau Samsung.

Cei de la Google au dorit sa vina anul acesta cu ceva special, cu ceva prin care sa ii amuze pe cei ce acceseaza platforma lor zilnic. Pac-man va putea fi jucat anul acesta de 1 aprilie direct in hartile celor de la Google, insa modulul va ramane valabil doar pentru aceasta zi. Folosind noul joc introdus de catre cei de la Google, acum va puteti juca Pac-man in zonele pe care le doriti, indiferent de tara in care va aflati.

Precum jocul original aveti la dispozitie 3 vieti, puteti controla personajul folosindu-va de sagetile directionale, stanga, dreapta, sus, jos, iar singurul vostru obiectiv este acela de a va feri de fantome si a colecta cat mai multi banuti, pana cand vor disparea de tot de pe harta. Jocul adauga si cateva bonusuri, mai exact cateva pastile prin care puteti sa omorati fantomele si sa va usurati munca in colectarea banilor.

Google ca in fiecare an ne-a surprins intr-un mod placut, speram si la anul sa vadem o evolutie din acest punct de vedere, sa vedem cat de tare isi dau interesul inginerii de la Google cu ocazia acestei zile de 1 aprilie si cat de mult va conta pentru ei feedback-ul nostru cu privire la ceea ce au adaugat.

s-ar putea sa-ti placa