Acasa Tehnologie Cel mai mare monitor de gaming din lume

Cel mai mare monitor de gaming din lume

by Dragos Schiopu
monitor

Probabil ca daca te numeri printre pasionatii de gaming stii deja despre ceea ce voi scrie in acest articol. Iar daca pana acum nu ai aflat, nu-i nimic deoarece vei afla in acest articol.

Pe scurt este vorba despre lansarea de curand a celui mai mare monitor de gaming din lume. Dar toate detaliile legate de acest lucru le vei afla in paragrafele urmatoare.

Nu mai este un secret faptul ca cei de la Samsung au lansat o gama variaata de monitoare de gaming QLED, ce va cuprinde unul dintre cele mai mari monitoare de gaming din lume.

De ce este atat de special noul monitor de gaming?

In primul rand ar fi trebuit mai inainte de toate sa amintim faptul ca diagonala acestuia este de 49 de inch si reprezinta cam cat jumatate din inaltimea unui televizor.

Specificatii tehnice ale celui mai mare monitor de gaming

  • rezolutie de 3849 x 1080;
  • DFHD sau dublu Full HD;
  • unghi de vedere de 178 de grade;
  • rata de refresh de 144 de hertzi;
  • tehnologie dezvoltata de AMD, Radeon FreeSync 2;
  • doua porturi HDMI;
  • input audio;
  • mini display port;

Si inca un aspect de specificat pentru acest urias monitor de gaming este legat de faptul ca aspectul monitorului este unul curbat. Iar ca un bonus la cele spuse mai sus si referitor la cel mai mare monitor de gaming din lume, mai trebuie adaugat faptul ca pe langa acest monitor, cei de la Samssung s-au gandit si la alte doua variante ceva mai compacte si cu un pret mult mai rezonabil.

Unul dintre monitoare va avea diagonala de 27 de inch, iar celalalt va avea o diagonala de 31,5 inch. Insa unul dintre inconveniente este faptul ca la capitolul rezolutiei, aceste doua monitoare ar putea fi considerate deficitare.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Daniel Andrei 13-06-2017 - 16:26

Foarte tare, din pacate pentru astfel de pasiuni trebuie sa ai si bani, in cazul de fata, multi.

Anca Stan 14-06-2017 - 12:24

Banii ii faci, crede-ma.

Comentariile sunt inchise.