Acasa Tehnologie Noul portofoliu de laptopuri lansate de catre HP

Noul portofoliu de laptopuri lansate de catre HP

by Dragos Schiopu
laptopuri hp

Cu ocazia celei de-a 14-a participari la Festivalul de Film de la Cannes, HP si-a lansat noul portofoliu cu laptopuri premium, ce au performante de neegalat si un design impecabil. Ceea ce face ca intr-un final creatorii de continut digital sa se bucure de o noua experienta si sa-si extinda limitele creativitatii artistice. Noua gama de laptopuri ENVY x 360 si ENVY fiind create astfel special pentru cei ce creaza continut unic digital si inspira lumea din jurul lor printr-un mod unic.

Prin ce se diferentiaza cele 2 laptopuri de top de la HP fata de cele deja existente pe piata

  • designul unic si perfect oferit in nuante de argint natural si auriu, ofera experienta de tastare confortabila in timp ce balamaua unghiulara permite ventilatorului circularea aerului;
  • display UHD ce pune la dispozitie mai mult de 8 milioane de pixeli, difuzoare cu amplificatoare discrete, camera HD WDR ce are unghiuri largi de vizualizare, lasand astfel ca divertismentul si creativitatea sa se imbine armonios;
  • procesoare Intel Core I3, Intel Core I5 sau I7, placa grafica optionala dedicata de la NVIDIA, ceea ce duce la o rezolutie mult mai buna, paleta de culori superioara, ideala pentru editarea fotografiilor sau a clipurilor video.

laptopuri hp

Fiecare detaliu ale noilor laptopuri din gama HP au fost gandite pentru a dezvolta noi functionalitati permitandu-i fiecarui utilizator in parte sa-si poata adapta dispozitivul cu usurinta in functie de nevoile fiecarui utilizator (fie ca amintim de job, jocuri sau creativitatea propriu-zisa).

s-ar putea sa-ti placa