Acasa Foto & Video Logitech prezinta cea mai noua camera web

Logitech prezinta cea mai noua camera web

by Dragos Schiopu

Daca te-ai saturat de calitatea slaba a actualei tale camere web te anunt ca de acum ai putea sa-ti achizitionezi ceva mult mai bun. Camera web Logitech C922 Pro Stream ce permite o inregistrare video plina de viata si o redare de calitate. Asta se intampla la o calitate de 1080p HD avand 30 de cadre pe secunda (fps) sau 720p la 60 de cadre pe secunda (fps).

Camera web Logitech C922 Pro Stream este insotita de urmatorul accesoriu: un trepied de masa cu un cap cu montura pivotanta, ce iti permite reglarea camerei la un unghi cat mai bun in momentele in care trebuie sa filmeze. Pe langa acesta camera mai beneficieaza si de licenta premium de inregistrare si stream valabila trei luni de la XSplit, dar si cu un software de modificare dinamica a fundalului de la Personify.

camera web Logitech

Cu ajutorul lui C922 Pro Stream webcam se poate urmari de catre orice vlogger sau gamer fiecare detaliu din joc la viteza sa initiala. De asemenea prin soft-ul de modificare dinamica recunoasterea subiectului fata de fundal este mult mai usoara si mult mai rapida in acelasi timp.

Aceasta caracteristica faciliteaza utilizatorilor suprapunerea imaginii personale pe un fundal care poate reda chiar jocul despre care se vorbeste in acel moment prin intermediul aplicatiilor dedicate precum  OBS si XSplit. Pentru a crea noul model C922 Pro Stream webcam, Logitech a preluat cele mai importante caracteristici de la cel mai premiat si laudat model de camere web C920 HD Pro Webcam.

logitech

Corectia automata a imaginii in conditii de iluminare slaba si focalizare automara, clara, camera web C922 se adapteaza la luminile care palpaie in incapere sau a multiplelor monitoare. Un alt plus pentru aceasta camera web este faptul ca poate transmite un flux video clar, chiar si in conditii de iluminare slaba.

Indiferent de pozitionarea camerei web, cele doua microfoane omnidirectionale cu anularea zgomotului permit un streaming cu un sunet stereo fara intreruperi. Pentru cei ce isi doresc aceasta performanta camera web o puteti gasi incepand de astazi la un pret de 99,99 euro.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de noul model gasiti pe Logitech.com.

camera-web-logitech

s-ar putea sa-ti placa