Acasa Evenimente Lansarea iPhone 6 va fi transmisa live. Apple promite si alte surprize

Lansarea iPhone 6 va fi transmisa live. Apple promite si alte surprize

by Dragos Schiopu

Apple respecta traditia si lansarea iPhone 6 va putea fi urmarita live pe pagina web apple.com/live, iar daca o accesezi acum vei fi intampinat de un cronometru care iti spune cate ore, minute si secunde mai sunt pana la evenimentul de lansare al noului smartphone. Nu este prima oara cand cei de la Apple ofera un stream live cu un eveniment de lansare si ca in fiecare an va fi accesibil doar pentru cei care au echipamente Apple.

lansare iPhone 6 live

 

Pentru a amplifica un pic misterul lansarii, cronometrul este insotit de mesajul „Video live de la evenimentul nostru special va fi disponibil aici. La fel vor fi si multe alte lucruri“. Daca vrei sa o urmaresti in direct, conferinta se va desfasura luni, pe data de 9 septembrie, ora 20.00, ora locala a Romaniei.

Dupa lungi speculatii despre noul iPhone 6, cei de la Apple au confirmat abia acum o saptamana ca evenimentul se va derula pe 9 septembrie. Este asteptat ca in acel context sa se confirme oficial cel putin un nou smartphone al companiei lui Tim Cook cu diagonala de 4,7 inci. Un iPhone de 5,5 inci este de asemenea foarte probabil. Nu este exclusa nici lansarea ceasului inteligent iWatch, lansare care se zvoneste deja de cativa ani.

Ieri, pentru prima oara, un analist a asociat si lansarea celei de a doua generatii de iPad Air cu respectiva conferinta. Zvonurile sunt insa foarte multe si este destul de greu sa poti face diferenta intre ce este posibil sau foarte probabil. Din fericire, mai sunt doar patru zile si curiozitatea ne va fi satisfacuta.

Citeste si: 10 lucruri despre cel mai asteptat smartphone al momentului iPhone 6

s-ar putea sa-ti placa