Acasa Evenimente ITFest, un festival national de IT organizat de studenti

ITFest, un festival national de IT organizat de studenti

by Dragos Schiopu

Probabil ca studentia este una dintre cele mai frumoase perioade din viata unui om. In aceasta perioada avem si cel mai mult timp liber, timp pe care ar trebui sa il folosim intr-un mod cat mai constructiv pentru noi. Asta fac si cativa studenti de la ASE care de ceva timp organizeaza un festival national de IT intitulat foarte sugestiv: ITFest. Unde are loc, ce se intampla acolo si alte informatii despre acest eveniment veti descoperi in randurile urmatoare.

ITFest este un festival care se dedica in special studentilor de IT dar si a elevilor. Scopul este unul demn de aplauze: promovarea tinerilor pasionati de domeniul acestui secol si anume IT-ul. Cand are loc evenimentul? Daca doriti sa mergeti la ITFest 2015 atunci ar trebui sa va pregatiti deja. Asta deoarece mai aveti doar putin timp la dispozitie, anul acesta avand loc in perioada 18 octombrie – 8 noiembrie in Bucuresti.

Ce se intampla la ITFest

In acest an la ITFest va avea loc un Lan Party unde toti iubitorii de jocuri video pot arata de ce sunt in stare la jocurile lor preferate. Jocurile video in care se pot afirma pasionatii sunt League of Legends, Hearthstone si Mortal Kombat.

afisA2

 

Pentru programatori a fost pregatit un Hackathon structurat pe trei categorii unde, pentru motivare si nu numai, se vor oferi si premii. De asemenea si liceenii pasionati de Algoritmica sunt asteptati la ITFest, fiind pregatit un concurs si pentru ei.

Pe langa acestea, la ITFest 2015 vor avea loc mai multe Workshop-uri precum si o prezentare de gadgeturi unde vor fi prezente mai multe companii de IT, o ocazie perfecta pentru a afla noutatile din acest domeniu.

Tot la acest eveniment va avea loc si o conferinta la care sincer as participa daca as fi din Bucuresti: Conferinta de antreprenoriat I speak IT, care va avea loc pe 20 octombrie.

Inscrierile pentru Lan Party au inceput de doua zile pe acest site iar restul inscrierilor vor incepe pe 5 octombrie, deci peste 5 zile de la data publicarii acestui articol.

In ceea ce priveste organizatia de studenti care se ocupa in intregime de acest eveniment, trebuie sa spunem numaidecat faptul ca este cea mai veche organizatie studenteasca din ASE iar pana acum au in CV peste 150 de proiecte desfasurate. Ce pot sa zic… la mai multe.

 

s-ar putea sa-ti placa