Acasa Telefoane Nexus lanseaza doua noi modele: 5X si 6P

Nexus lanseaza doua noi modele: 5X si 6P

by Dragos Schiopu

Chiar daca nu au la fel de mult teritoriu in urma precum au reusit sa castige cei de la Samsung, Apple sau HTC, Nexus reuseste sa se mentina destul de bine pe piata telefoanelor inteligente. Acestia au castigat increderea si atentia multor iubitori de telefoane inteligente si mari, si astfel au reusit creasca de la lansarea unui telefon la altul. Asa am ajuns acum sa vorbim despre lansarea a doua noi telefoane mobile: Nexus 5X si 6P.

Stim deja ca in spatele celor de la Nexus stau cei de la Google deci nu e de mirare ca vorbim despre niste telefoane foarte bine concepute. Un bun argument care sustine afirmatia anterioara este chiar modelul 5X. Acesta este dotat cu o platforma Snapdragon 808, un procesor hexa core, 2 GB memorie RAM, o camera foto cu un senzor de 13MP si o alta camera frontala de 5MP si o memorie interna de 16 sau 32GB, fiind disponibil in doua variante. La capitolul autonomie, aceasta este asigurata de o baterie de 2700 mAh. Printre alte specificatii se afla si senzorul de amprenta situat pe spatele telefonului. Nexus 5S poate fi achizitionat la precomanda in America, Marea Britanie, Coreea de Sud, Irlanda si Japonia pentru pretul de 380 de dolari.

Celalalt model, Nexus 6P este chiar mai impresionant decat 5X. Acesta este dotat cu un ecran mare de 5.7 inch cu rezolutii 2K si panou AMOLED marca Samsung, platforma Snapdragon 810 v2.1, o memorie RAM de 3GB si este disponibil in trei variante cu memorie interna de 32, 64 si 128GB. Bateria este de 3450 mAh si poate fi incarcata prin intermediul tehnologiei Wireless.

Pretul celui din urma incepe de la 650 de dolari pentru varianta de 32 GB si urca pana la 800 de dolari pentru varianta cu un spatiu de stocare mai generos, de 128GB.

google-nexus-6x-5p-sg-201

s-ar putea sa-ti placa