Acasa Evenimente Intel va fi mai aproape de romani

Intel va fi mai aproape de romani

by Dragos Schiopu

Prestigioasa companie americana, Intel, va colabora cu agentia Sunshine Digital in legatura cu activitatea lor in Social Media, web development, dar chiar si pentru continut digital, toate fiind realizate exclusiv pentru romani.

r-Intel-HD-Wallpapers11Agentia a fost aleasa de catre Intel Romania pe data de 27 iunie, iar de pe 1 iulie Sunshine Digital si-a luat treaba in serios si a inceput sa faca ceea ce stie mai bine. „Sunshine Digital va asigura Intel Romania construirea unor concepte creative, formularea strategiei de comunicare in social media si implementarea acesteia prin administrarea conturilor pe canalele specifice, precum si dezvoltarea de aplicatii si site-uri dedicate campaniilor si proiectelor individuale.”

Pana in acest moment, agentia a creat pentru Intel o aplicatie pentru Facebook, INsideINstyle pe numele ei, ea a acordat posibilitatea fanilor sa voteze cel mai bun blog de stil, spun ca au avut posibilitatea deoarece s-a putut vota doar pana pe 3 iulie.

“Pe masura ce ne consolidam prezenta in social media, ne dorim sa crestem rata de engagement cu prietenii brandului Intel Romania. Ne propunem sa avem cu ei conversatii autentice si relevante, pe subiecte interesante despre tehnologie si nu numai. Vrem sa le cunoastem opiniile, sa stim ce le place, ce ii motiveaza, ce urmaresc pe social media – pentru a le putea raspunde pe masura asteptarilor. Colaborarea cu Sunshine Digital ne va ajuta sa ne indeplinim aceste obiective”, a declarat Manuela Ciugudean Toma, PR Manager Intel, Central and Eastern Europe.

Mai multe detalii despre toate aceste tratative puteti urmari si pe sunshinedigital.ro, dar totodata, mai aveti posibilitatea sa vedeti si canalele pe care se exprima cei de la Intel pentru publicul din Romania:

Chiar in acest moment, Intel se afla pe locul 9 in Topul Interbrands, iar noul parteneriat cu Sunshine Digital va putea dezvolta proiecte complexe pentru fani.

s-ar putea sa-ti placa