Acasa Diverse Cum sa devenim spioni amatori

Cum sa devenim spioni amatori

by Dragos Schiopu

In ziua de astazi este destul de simplu sa spionam pe cineva si asta pentru ca avem acces destul de simplu si rapid la diverse dispozitive de urmarit, fie ca vorbim de microfoane spion sau de ceasuri dotate cu camere.

spy

Spionatul poate fi util atunci cand dorim sa vedem ceea ce face copilul nostru, spre exemplu. Dispozitivele de spionaj se gasesc destul de usor in ziua de astazi. Cu un simplu search pe Google putem gasi ceea ce ne dorim. Este important sa alegem bine dispozitivul dupa necesitatea fiecaruia, de asemenea, performanta unui dispozitiv se va reflecta in pretul acestuia. Daca ne dorim de exemplu sa achizitionam niste microfoane spion va trebui sa facem o investitie de minim 80 de lei, iar un dispozitiv mai potent poate costa 110 lei. Daca ne dorim ceva mai bun, trebuie sa investim minim 400 de lei, dar vom avea si o performanta mult crescuta.

Daca ne dorim o securitate mai mare, putem apela la camere de supraveghere false sau care filmeaza. Camere false pot fi amplasate in fata usii de la casa si vor speria unii hoti. Este o investitie foarte mica de doar 20-40 lei, care poate sa va fereasca de hoti.

Revenind la spionaj, eu prefer ceasurile cu camere care mi se par chiar foarte bune. Ceasul este un obiect banal, purtat de foarta multa lume si este usor de trecut cu vederea.

Ce facem daca ne dorim sa aflam daca suntem spionati? Apelam la aparate de detectare a microfoanelor si camerelor, iar investitia este de doar 150 de lei.

s-ar putea sa-ti placa