Acasa Evenimente Huawei are un nou ambasador al imaginii sale in Romania

Huawei are un nou ambasador al imaginii sale in Romania

by Dragos Schiopu

Un artist roman renumit, care si-a cladit visele prin multa munca reusind sa isi faca o cariera muzicala si nu numai, va fi in atentia publicului de aceasta data ca partener pentru cei de la Huawei. Vorbesc despre indragitul cantaret si producator Smiley, care este unul dintre cei mai populari artisti romani si sloganul brandului Huawei i se potriveste perfect: „Make it possible”.

CEO Huawei Technologies Romania, Liu Ke, este foarte bucuros sa il aiba ca si partener pe Smiley si este increzator ca acest parteneriat ii va determina pe tot mai multi sa isi urmeze visele, facand acest mesaj cunoscut tuturor si totodata sa ii inspire pe romani sa lupte pentru ceea ce isi doresc. Pentru ca este deja unul dintre utilizatorii de smartphone-uri ale acestui brand, Smiley va promova telefoanele Huawei ca ambasador local al acestei marci. Chiar artistul a declarat ca aceasta marca care este de succes, va oferi utilizatorilor atat inovatie in tehnologie, cat si emotii si este de parere ca fiecare trebuie sa lupte pentru propriile vise, fara sa isi piarda zambetul de pe buze. Cu alte cuvinte, sloganul brandului se potriveste perfect cu ceea ce cantaretul a realizat si realizeaza.

Prin aceasta colaborare se face si o campanie de comunicare ce va include si un spot publicitar strans legat de un concert al artistului, in care se va prezenta in premiera si un clip video din ceea ce s-a desfasurat cu ocazia zilei de 1 iunie. Nu a fost o pura intamplare, ci chiar de 1 iunie, Huawei a fost prezent in cadrul concertului lui Smiley, unde a lansat si primul spot TV in care artistul si brandul apar impreuna.

Smiley si Huawei

La nivel global, brandul Huawei este foarte renumit si se claseaza in primii trei producatori de smartphone-uri de pe piata si la nivel local, este cunoscut ca fiind si cea mai mare companie de telefonie mobila care a avut o rata de crestere semnificativa in anul 2015.

Cu o noua imagine a brandului adusa de renumitul cantaret Smiley si cu multa determinare in scopurile propuse, cu siguranta Huawei va ajunge exact acolo unde isi propune, iar utilizatorii vor fi pe deplin multumiti de ceea ce marele producator le ofera si le aduce nou pe piata telefoniei mobile.

s-ar putea sa-ti placa