Acasa Foto & Video HTC lanseaza Camera RE, Full HD, cu senzor stabilizare si activare tactila

HTC lanseaza Camera RE, Full HD, cu senzor stabilizare si activare tactila

by Dragos Schiopu

Transformand domeniul fotografiei pe dispozitive mobile, HTC lanseaza RE – o camera remarcabila de mici dimensiuni. ”HTC Re Camera este un nou tip de dispozitiv care ne ajută să ne bucurăm de evenimente, dar și să le înregistrăm”, a declarat Jason Mackenzie, președinte HTC America.

htc camera RE

Cu un design cilindric minimalist, RE este dotata cu un senzor de stabilizare incorporat care activeaza camera imediat ce aceasta este ridicata in mana, eliminand nevoia unui buton de pornire. Cu un declansator activat tactil, se pot face fotografii printr-o simpla atingere sau capta imagini video printr-o apasare prelungita. RE dispune de senzor CMOS de 16MP, inregistrare video Full HD (1080p) si obiectiv cu unghi larg de 146 de grade. Iar daca intentionezi sa faci fotografii subacvatice, RE este rezistenta la apa. Camera RE este rezistenta si la praf.

Cu ajutorul aplicatiei cu acelasi nume, disponibila gratuit pe Android si IOS, poti sincroniza camera RE cu smartphone-ul, avand astfel acces la fotografii, videoclipuri si inregistrarile prin WiFi. Acestea pot si accesate fara sincronizare cu computerul, și pot fi salvate pe telefon sau direct in cloud.

Mai mult, RE va oferi in curand posibilitatea de a face transmisiuni video in timp real pe canalul propriu de pe You Tube.

Camera RE va fi disponibila in SUA la sfarsitul lunii octombrie, urmand sa fie lansata si in alte tari in urmatoarea perioada.

s-ar putea sa-ti placa