Acasa Diverse Lumia 830 este acum disponibil în România

Lumia 830 este acum disponibil în România

by Dragos Schiopu

Microsoft anunţă disponibilitatea pentru România, la un preţ accesibil, a vârfului de gamă, Lumia 830. Beneficiind de un design premium, tehnologie PureView şi servicii Microsoft integrate, Lumia 830 face ca inovaţia de top să fie mai accesibilă.
Fructificând cele mai bune caracteristici ale Windows Phone 8.1, şi aducând cele mai bune inovaţii Lumia, incluzând Wireless Charging, Optimized Image Stabilization şi SensorCore într-un singur pachet ultra-subţire, Lumia 830 furnizează:

Calitate foto şi video deosebită, zi sau noapte. Lumia 830 surprinde imagini cu contrast puternic, cu ajutorul unei camere foto PureView de 10 megapixeli, cu tehnologie optică ZEISS, Rich Recording şi cel mai subţire sistem de stabilizare optică a imaginii existent pe un Lumia.

Captare de expresii şi emoţii cu ajutorul Living Images, cu capacitate de animare a şirului de instantanee, şi partajare a imaginilor pe reţele sociale prin folosirea Storyteller.

Cea mai nouă versiune de Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim, care asigură conexiuni mai rapide către tot ceea ce este important din cadrul Notification Center, Live Tiles, Microsoft Office şi Cortana.

Cortana (unde este disponibilă), Microsoft OneDrive şi Microsoft Office cu aplicaţiile Outlook, Word, Excel şi PowerPoint disponibile chiar de la scoaterea din cutie, pentru creşterea productivităţii.
Captarea de imagini video, sincronizare şi partajare instantanee, cu 15GB de stocare date OneDrive, astfel asigurându-se transmiterea securizată, în plină mişcare, de conţinut prietenilor, familiei şi colegilor.

Aplicații precum Instagram, Adidas miCoach, Vimeo şi Flipboard – plus aplicaţii de sincronizare între dispozitive.
Un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 400 puternic, care dispune de o unitate de prelucrare date quad core la 1,2 GHz şi conferă o excelentă experienţă de navigare web, jocuri şi de ansamblu utilizatorului, prin intermediul unui ecran ClearBlack de 5 inci, cu contrast puternic.

Sesizarea mişcărilor oricât de slabe şi a locaţiei prin intermediul SensorCore, chiar dacă telefonul „doarme” în buzunarul utilizatorului – ceea ce îl face perfect pentru folosire în caz de activităţi fizice intense precum exerciţiile fizice sau explorările – pentru aplicaţii precum Bing Health & Fitness şi Adidas MiCoach.
Bateria de 2200 mAh menţine utilizatorul activ, în vreme ce încărcarea wireless incorporată adaugă comoditate (unitatea de încărcare se vinde separat).

Funcţionare împreună cu „Smart Wireless Charging Plate” de a doua generaţie, fapt care constituie cea mai convenabilă cale de încărcare optimă, datorită interacţiunii cu smartphone-urile Lumia pentru alertarea utilizatorilor asupra momentului când încărcarea devine necesară, prin intermediul unui licăr slab.

„Cu ajutorul tehnologiei PureView, al încărcării wireless şi al multor altor caracteristici importante, Lumia 830 oferă cele mai bune inovaţii şi experienţe ale vârfurilor noastre de gamă, la un preţ mai accesibil, astfel subliniindu-se angajamentul Microsoft de a oferi un smartphone cu Windows Phone 8.1 pentru toată lumea”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani.

Lumia 830 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă variată de culori, incluzând portocaliu aprins, verde aprins, alb si negru.

Lumia 830
Sistem de operare
Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim
Ecran
Ecran de 5″ ClearBlack IPS-LCD 1280*720p
Posibilitate de citire în lumina soarelui
Geam curbat 2,25D Gorilla 3.0
Tehnologie Super Sensitive Touch
Baterie
2220 mAh escamotabilă
Încărcare Qi wireless integrată
Conectivitate
USB 2.0, BT 4.0, WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n, A-GPS și Glonass, 3.5 mm audio connector
Procesor
Qualcomm Snapdragon 400 quad-core, la 1.2 GHz
Cameră principală
PureView 10 MP cu stabilizare optică imagine
Nokia Camera îmbunătăţită. LED flash, tehnologie optică ZEISS
Cameră frontală
1 MP, 720p video
Memorie
16 GB + 15 GB OneDrive gratuit, micro SD până la 128 GB

s-ar putea sa-ti placa