Acasa Evenimente Google a lansat un nou serviciu pentru Street View

Google a lansat un nou serviciu pentru Street View

by Dragos Schiopu

Google Street View permite calatoria in timp, cu ajutorul imaginilor, pana in anul 2007.

freedom tower

Datorita imaginilor panoramice pe care Google incearca sa le faca in fiecare an pe tot globul, putem beneficia de noul serviciu pe care l-au introdus. Cu ajutorul acestei masini a timpului se poate observa evolutia oraselor de dupa calamitati, precum New York-ul inainte si dupa Uraganul Sandy, cutremurul din 2011 in Noua Zeelanda si multe altele. Aceasta calatorie in timp este accesibila cu ajutorul internetului, deoarece Google a pus la dispozitia utilizatorului, detaliat, fiecare element pe care l-au fotografiat in decursul anilor.

Pentru a putea folosi noua functie, este necesara doar apasarea butonului in forma de ceas din coltul din stanga sus a Google Street View si modificarea perioadei din care se vor afisa imaginile panoramice. Cele mai actuale fotografii pe care le-au introdus sunt din 2013, dar variaza in functie de locatiile si zonele in care au fost facute.

Visul unei calatorii in timp, chiar si prin intermediul unor imagini, este disponibil cu ajutorul Google, dar din pacate numai pana in 2007. Google Street View a inventat conceptul unui ghid pentru turisti, tocmai pentru a-i ajuta sa gaseasca o anumita locatie fara a cauta prea mult pe harta si a vedea in mod panoramic direct din strada.

s-ar putea sa-ti placa