Acasa Telefoane Samsung lanseaza telefonul cu display de 7 inch

Samsung lanseaza telefonul cu display de 7 inch

by Dragos Schiopu

Cum zvonurile venite de la Samsung in legatura cu produsele sale viitoare se intetesc, ieri au inceput sa circule zvonuri despre un smartphone produs de coreeni, care ar urma sa aiba o diagonala de 7 inch.

Galaxy Mega

Toate zvonurile au inceput de la site-ul TENNA (autoritatea chineza pentru certificarea echipamentelor telecom). Acest site se referea la noul smartphone de la Samsung sub denumirea SM-T2558 si, in ciuda display-ului de 7 inch, device-ul va avea atat conectivitate 3G, cat si 4G. Se pare ca noul device va fi prezentat de companie drept smartphone, nu drept tableta, asa cum probabil o sa-l percepem cu totii.

In imaginile aparute deja pe internet, putem vedea pozitionarea unui difuzor in partea de sus a device-ului, ceea ce confirma faptul ca device-ul va putea fi folosit pentru a vorbi la telefon. Speculatiile sunt ca SM-T2558 va face parte din gama de smartphone-uri supradimensionate Galaxy Mega. Aceasta gama mai contine in momentul de fata doua smartphone-uri cu dimensiuni mari, precum Galaxy Mega 5.8 si Galaxy Mega 6.3. Ambele device-uri au fost lansate in aprilie 2013, asa ca se apropie data la care cei de la Samsung ar trebui sa aduca un nou varf al acestei game pe care o produce.

samsung-sm-t2558

Specificatiile aparute plaseaza viitorul device Galaxy Mega in seria smartphone-urilor de mijloc, fiind dotat cu un procesor quad-core de 1.2 GHz, memorie de 1.5 GB RAM si o camera foto de 8 MP. Pe langa aceste caracteristici, vom mai intalni o camera frontala de 2 MP si o memorie interna de 8GB, cu posibilitate de extindere cu card micro SD. Ca design, este foarte asemanator cu Samsung Galaxy Mega 6.3, insa se pare ca viitorul model va imprumuta imitatia de piele prezenta acum pe Note 3.

Intrebarea este daca ar folosi cineva pe post de telefon un device de 7 inch. Eu va spun din proprie experienta, ca posesor al unei tablete romanesti de 7 inch cu functie de telefon, ca nu e recomandat sa vorbesti la un device cu display atat de mare. Pe langa faptul ca e destul de incomod de folosit cu o singura mana, sunt putine situatiile in care ai putea folosi device-ul fara sa se uite ceilalti la tine si sa se intrebe daca ai innebunit sau nu.

Autoritatea chineza pentru certificarea echipamentelor telecom afirma pe site-ul ei ca misteriosul telefon este destinat pietei asiatice, insa stim ca cei de la Samsung au raspandit telefoanele din gama Galaxy Mega in Asia, Statele Unite si la cativa operatori europeni. 

Cel mai posibil lansarea noului device va fi facuta la sfarsitul lunii, odata cu lansarea hibridului dintre smartphone si camera foto portabila: Galaxy K Zoom.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dragos Schiopu 25-04-2014 - 15:08

Eu sper sa faca Note de 7 inci. Sunt un mare fan al dispozitivelor de 7 inci.

Vlad Eu 25-04-2014 - 15:38

Eu cred ca dimensiunea actuala a lui Note 3 e maximul acceptabil pentru un smartphone, dar fiecare are preferintele lui 🙂

Comentariile sunt inchise.