Acasa Tehnologie Review: NAVITEL MR250, oglinda cu functii multiple

Review: NAVITEL MR250, oglinda cu functii multiple

by Dragos Schiopu

Folosesc deja de mai bine de doua luni aceasta oglinda cu camera integrata si pot sa va spun ca sunt super incantat de ea, atat de incantat incat cred ca orice masina ar trebui sa fie dotata cu asa ceva.

In primul rand, marele avantaj pe care il are acest DVR este faptul ca are camera atat in fata (pe oglinda), cat si in spate (se poate monta pe luneta, pe bara sau in zona numarului, dupa preferinte), astfel incat in cazul unui accident veti putea vedea (avea) inregistrarile pentru ceea ce s-a intamplat atat in fata automobilului, cat si in spatele lui. De asemenea camera din spate poate functiona si pe modul parcare, pentru a putea vedea in zona din spate pe ecran, in momentul in care parcati. Tot ce trebuie sa faceti pentru asta este sa alimentati la 12 V pe becurile din spate inca un fir.

Unghiul din fata este de 160 de grade, mai mult decat suficient pentru a vedea tot ce se intampla in fata masinii, cat si pe trotuare (partile laterale).

Rezolutia wide este de 1920×1080 Full HD, iar ecranul incorporat in spatele oglinzii are 5 inch.

Navitel MR250 Pro si contra

Pro

  • Camera din spate isi face treaba foarte bine atat in modul parcare, cat si ca mod de a inregistra pe card ce se intampla in spatele masinii.
  • Faptul ca e incorporata in oglinda o face mai putin vizibila pentru hoti, camera anterioara Navitel R600 trebuia sa am grija sa o scot din suportul din geam cand lasam masina parcata, mai ales in Bucuresti.

Contra

  • Mi-ar fi placut sa aiba si GPS, desi probabil daca ar fi avut GPS incorporat in oglinda, as fi zis ca nu e bine sa fie acolo pentru ca nu mai vezi in oglinda. Cumva cred ca ar fi fain ca pe viitor oglinda sa aiba o zona in care sa vezi in spatele masinii si o zona in care sa poata sta aprins ecranul care sa aiba si functie de GPS.
  • Al doilea lucru care e putin deranjant – pe noapte nu are posibilitatea de a reflecta razele farurilor din spate in alta directie, ca la oglinda clasica; si uneori chestia asta poate fi deranjanta.

Navitel MR250 – Disponibilitate si pret

Se gaseste la emag.ro la pretul de 373.99 lei (pret redus)

Se gaseste la evoMAG.ro la pretul de 508.99 lei

Filmare cu ajutorul camerei Navitel MR250


Navitel MR250 – Scurta prezentare

s-ar putea sa-ti placa