Acasa Foto & Video Canon EOS 5D Mark III

Canon EOS 5D Mark III

by Dragos Schiopu

Canon a anuntat astazi extinderea gamei EOS prin lansarea uneia dintre cele mai asteptate DSLR-uri ale momentului, adica noul model EOS 5D Mark III.

Acesta continua performantele cunoscutului EOS 5D Mark II si ofera imbunatatiri, rezolutie mai mare a fotografiilor, putere de procesare mai mare, optiuni creative extinse atat pentru fotografiere cat si pentru filmarile Full HD. (verifica cel mai bun pret de pe piata)

Camera Foto Digitala arata foarte bine, iar materialele din care este construita carcasa exterioara sunt de o buna calitate. Avem de-a face cu un nou senzor Full-Frame de 22.3 Megapixeli ce ofera o rezolutie foarte buna pentru fotografii cat si pentru filmarea Full HD.

Canon EOS 5D Mark III

Canon EOS 5D Mark III

Echipat cu cea mai noua tehnologie de procesare, DIGIC 5+, camera foto digitala EOS 5D Mark III detine si functii video imbunatatite cat si un control audio de o performanta ridicata.

Caracteristici de baza – Canon EOS 5D Mark III:
– Senzor full-frame de 22.3 MP;
– Senzitivitate ISO 100-25,600;
– Inregistrare video Full HD cu control manual;
– Procesor DIGIC 5+, 14-bit;
– HDMI;
– Fotografiere continua la 6 fps-uri;
– Protectie impotriva factorilor de vreme;
– Sistemul AutoFocus in 61 de puncte ce ofera viteza mai mare, flexibilitate si precizie sporita;
– Ecran de 8.11cm (3.2-inch) 1,040,000-pixeli;
– Mod HDR.

Odata cu aceasta lansare a acestui nou model, Canon sarbatoreste 25 de ani de experienta fotografica prin sistemul EOS. Acesta a fost lansat in 1987 si de atunci EOS a ajuns sa fie cea mai extinsa gama din lume de camere foto DSLR.

Pretul cu care se comercializeaza camera foto digitala Canon EOS 5D Mark III este de aproximativ 3.500 de Dolari, iar pachetul comandat va avea mai multe accesorii incluse.

s-ar putea sa-ti placa