Acasa Computere Boxe Portabile HP WN483AA

Boxe Portabile HP WN483AA

by Dragos Schiopu

Multi dintre voi cu siguranta nu sunteti multumiti de sistemul audio de pe laptopurile voastre, iar cand vine vorba de conectat boxe suplimentare precum un sistem audio 5.1 deja devine o problema.
De cele mai multe ori nu poti folosi tot sistemul la capacitatea sa si cu siguranta cablurile ce vor atarna pe sub birou si prin camera va starnesc o stare de disconfort.
Din acest motiv va recomandam Boxele Portabile HP WN483AA, un sistem audio portabil ce se conecteaza prin USB, are doar doua fire, unul de alimentare la priza iar celalalt care duce direct in USB-ul laptopului tau.

Nu va asteptati sa va treziti vecinii din somn cu aceste boxe multimedia sau cumva sa spargeti geamurile, nu este decat un sistem 2.1 fara subwoofer din nefericire dar care isi face treaba de minune, sunetul este clar, chiar placut. Are un design placut, care va atrage nu doar prin sunet ci si prin aspectul sau. Are un led albastru care indica daca este pornit sau nu, un buton de ON/OFF, iar in partea de deasupra are un joystick pentru reglarea volumului.

Pretul de achizitie al Boxelor Portabile HP WN483AA este undeva in jurul sumei de 110,00 LEI, are o garantie de 2 ani si in cutie pe langa aceste boxe portabile HP mai gasiti si un cablu USB si Manualul de utilizare.

Nume Produs: HP Digital Portable Speaker WN483AA, lansarea produsului a fost in August 2010.
Culoare Negru.
Performante tehnice: 1.1 watt RMS per Speaker; 78 dB signal-to-noise ratio; USB-powered (500 mA, 5 V); 40mm speaker driver; Freq responses: 180Hz / 20KHz.
Dimensiuni: 184 x 50 x 42 milimetri.
Greutate: 198 grame.
Cerinte minime pentru compatibilitate: USB 1.1 or 2.0 ports; Microsoft Windows XP/Vista/7.

Ne-a placut: Design atragator, dimensiuni ergonomice, nu necesita CD de instalare – este suficient sa-l conectati prin USB si dupa care il porniti, raport calitate pret exceptional.
Nu ne-a placut: Ar fi fost util si un subwoofer oricat de slab ar fi fost, sunetul este ok dar nu suficient.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa