Acasa Portabile Allview AllDro Speed White cu Android 4.0

Allview AllDro Speed White cu Android 4.0

by Dragos Schiopu

Cu ocazia specialei zile de 8 martie, ziua internationala a femeii lanseaza un super cadou pentru sexul frumos si anume, tableta Allview AllDro Speed in versiune alba, dotata cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Astfel, noul design reimprospateaza imaginea tabletei PC si in plus fata de asta noua generatie a sistemului de operare nu face altceva decat sa-i ridice performantele pentru o utilizare mai rapida.

Pentru a sarbatorii ziua femeii si venirea primaverii, Allview si-a innoit gama de produse cu top seller-ul AllDro Speed in varianta alba. Noutatea nu este doar culoarea ci si mult indragitul sistem de operare Ice Cream Sandwich pe care il introducem in premiera pentru produsele noastre. Atat design-ul cat si functionalitatile inedite ale produsului fac din acesta cadoul ideal pentru ziua de 8 martie„, a declarat Silvia Soare, Managerul de Marketing Allview.

Tableta cu display-ul de 7 inch si rezolutia 800×480 pixeli in format 16:9, are un procesor Cortex A8 de 1.2 GHz, procesor grafic cu patru nuclee Mali 400 MP, 512 MB DDR3 din care 200 MB sunt folositi de sistemul de operare si de aplicatii, camera foto frontala, memorie extensibila pana la 32GB prin card microSD. Ce este destul de interesant este faptul ca tableta Allview AllDro Speed are o grosime de doar 9,9 milimetri si o greutate de 329 grame. Bateria are o capacitate de 3100 mA ce ofera o autonomie de aproximativ 5 ore in regim de utilizare si pana la 100 de ore in Stand-By.

Dintre dotarile tabletei mai amintim mufa de conectivitate HDMI, vizionarea filmelor la rezolutii Full HD (Quad Full High Definition), Wi-Fi, DLNA, USB si multe altele.

Astfel tableta prin culoare si upgradeul sistemului de operare, devine un produs mult mai elegant si rafinat, AllDro Speed in varianta alba cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich este disponibila in magazinele online dar si in magazinele partenere la preturi situate injurul sumei de 649 RON.

s-ar putea sa-ti placa