Acasa Evenimente Apple va cumpara Beats

Apple va cumpara Beats

by Dragos Schiopu

Beats-Apple

Compania cu cele mai multe vanzari de telefoane mobile si tablete Apple, se pregateste sa cumpere Beats. Acestia vor sa acapareze inca o piata de IT, si anume cea de periferice audio de foarte buna calitate.

Momentan, nefiind un cunoscator si neavand oportunitatea de a testa castile de la Beats, nu ma pot prununta in privinta calitatii audio pe care o ofera, dar din informatiile pe care le-am prins de pe internet nu par a fi printre cele mai rele.

Daca Apple va cumpara aceasta companie va avea de castigat? Sa fie oare doar o strategie de marketing, sau intradevar vor sa refaca sistemul Beats, si sa il transforme in ceva mai bun si mai elegant pentru utilizatori? Nu putem sti sigur pana cand acestia nu vor face un anunt oficial, in care sa explice in detaliu intentia catre cumpararea firmei Beats.

Totusi trebuie luat in federe faptul ca Apple si Beats au fost competitori pe piata de audio, totodata acesta fiind un alt motiv pentru care ar vrea sa preia conducerea companiei. In cele din urma, ramane de vazut ce alegere vor face cei de la Apple, daca vor pastra numele de Beats sau il vor masca sub aceeasi expresie precum celelalte device-uri lansate de ei.

Acestia vor avea oportunitatea si de a prelua conducerea aplicatiei Beats Music, ce serveste ca drept un serviciu de streaming audio, pe care ulterior il vor adauga pe iTunes.

Dupa cum bine stiti Apple, este compania care a avut numai de castigat atunci cand a pus bazele unui proiect de tenhnologie. Aminti-va cand au lansat prima tableta sau primul smartphone, cu succesul pe care l-au avut.

Nu e de mirare ca vor sa puna mana pe cat mai multe companii de periferice IT, intrucat tinta lor principala este calitatea, si oferirea clientilor ceea ce este mai bun. Beats in conceptia lor inseamna o sursa sigura din care sa poata face profit prin preluarea produsului si transformea intr-unul original Apple.

Daca vor incerca sa introduca in pachetele de la iPhone sau iPad viitoarele casti, cu siguranta procentul incasarilor va creste, deoarece pana la momentul de fata Beats nu s-a lasat mai prejos fata de concurenta, si a avut o cifra de afaceri destul de mare anul acesta.

Conform unor zvonuri plasate pe reteaua sociala a lui Zuckerberg, se presupune ca suma pe care o vor plati pentru Beats va fi de 3,2 miliarde de dolari.

s-ar putea sa-ti placa