Acasa Foto & Video Sony Cyber-Shot DSC HX9V

Sony Cyber-Shot DSC HX9V

by Dragos Schiopu

Camera Foto Sony Cyber-Shot DSC HX9V este unul din cele mai performante aparate compacte de pe piata, fiind desemnat de catre EISA Award ca fiind produsul anului 2011-2012 in categoria de aparate foto din care face parte.

Detine un senzor Exmor R, obiectiv cu zoom de 16 X pentru care este foarte laudat, reuseste sa prinda unghiuri largi, GPS, mod automat de fotografiere, performantele lui Sony HX9V sunt foarte apropiate de a unei camere de tip DSLR. Cu ajutorul aceastei camere poti sa faci fotografii de DSLR la pret de aparat foto compact.
Acest gadget este adresat tuturor celor care vor fotografii de o calitate superioara, portabilitate la un pret accesibil, acesta fiind de aproximativ 1349 RON pe magazinele online din Romania. (verifica cel mai bun pret de pe piata)

Specificatii Tehnice

Din punct de vedere tehnic prin camera foto Sony Cyber-Shot DSC HX9V avem de-aface cu 16.2 Megapixeli, ce se comporta foarte bine si atunci cand luminozitatea este scazuta datorita seonzorului Exmor R.
Stabilizatorul de imagine SteadySHot si procesorul de imagine BIONZ te ajuta sa realizezi fotografii mai clare chiar si atunci cand lucrul asta este o dificultate.
Echipata cu functii simplu de utilizat pentru imagini si clipuri-video HD mai aspectuoase, camera foto digitala Cyber-shot™ HX9V este este ideala pentru vacante, mai ales ca are si GPS incorporat, astfel poti avea tot timpul detalii privind unde au fost facute fotografiile tale. Descopera imaginea de inalta performanta pentru fotografii pline de detalii, 3D si imagini video Full HD 50p (1920×1080) in fiecare secunda, o performanta incredibila, pentru a surprinde actiune cinematografica impecabila.

Obiectivul sau are lentile foarte bune, reuseste un zoom digital de 64 X si un zoom optic de 16 X, acesta fiind insotita si de un blitz integrat.
Sony HX9V are conectivitate prin USB 2.0 si conector multifunctional, acumulatorii NP-BG1 ofera o autonomie de aproximativ 205 minute sau 410 cadre.

Descriere:
– Filmare HD la detalii excelente;
– Functie de fotografiere panoramica la 43 megapixeli;
– Fotografiere panoramica 3D;
– Localizare GPS a fotografiilor – poti vedea locul exact in care a fost facuta fiecare fotografie;
– Functie de busola;
– Conectare HDMI;
– Portrete de calitate DSLR;
– Posibilitate fotografiere rapida, 10 fotografii de inalta rezolutie pe secunda;
– Mod de fotografiere HDR;
– Lentile:4.28-68.48 mm f/24-384 mm
– Dimensiuni: 33.9 x 59 x 104.8 mm;
– Greutate 245 grame cu tot cu accesorii;
– Incarcare prin USB.

Camera mai si mufa HDMI, un ecran de 3.0 inch, din nefericire nu este cu touch, cu urmatoarele rezolutii la dispozitie AVCHD 1920 x 1080, AVCHD 1440 x 1080, MP4/AVI 1440×1080, MP4/AVI 1280×720.

La achizitionarea camerei foto digitale Sony Cyber-Shot DSC-HX9V primiti doi acumulatori, o curea de mana, aparatul, bineteles si incarcatorul plus un set de manuale din care puteti invata multe din setarile disponibile. Preturile aparatului digital, in momentul de fata se invarte in jurul sumei de 1349 RON.

Puncte PRO si CONTRA achizitiei

+ Dimensiuni rezonabile avand in vedere performantele sale;
+ Poate realiza panorame 3D;

Nu vine cu card SD inclus;

Galerie Foto

Prezentare Video

In concluzie, camera foto digitala Sony Cyber-Shot DSC HX9V este un gadget cu performante ridicate la un pret redus.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Mihai 01-03-2012 - 23:55

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V are 16,2 megapixeli, senzor Exmor R™, zoom 16x/unghi panoramic de 24 mm, Full HD 50p, 3D, LCD de 7,5 cm, mod Vedere panoramică, GPS.Zoom 16x puternic, de la superangular la teleobiectiv. Înregistrare de filme Full HD 50p line, cinematografice. Fotografiaţi imagini 3D şi panorame uluitoare. Camera este superba, o detin si o recomand mai departe tuturor.

Comentariile sunt inchise.