Acasa Diverse ING Fast Pay: Plata a facturilor cu telefonul mobil

ING Fast Pay: Plata a facturilor cu telefonul mobil

by Dragos Schiopu

De la 1 martie 2012 ING Bank lanseaza serviciul ING Fast Pay, in scopul de a usura utilizatorilor modul si timpul de plata a facturilor.
Desi sistemul este disponibil intr-o alta forma si anume online prin Home Bank, acesta este dedicat smartphone-urilor ce ruleaza pe sistemele de operare Android si iOS.

Aplicatia ING Fast Pay este disponibila atat pe Android Market cat si pe Apple Store si este gratuita, aceast serviciu suplimentar al bancii ING BANK a fost dezvoltat de catre specialistii ING Bank Romania.

Cu ING Home’Bank poti lua Internet Banking-ul cu tine peste tot. Iti verifici conturile, faci transferuri in lei si iti verifici istoricul tranzactiilor.
Scanezi facturi de utilitati cu functia FastPay si formularul de plata se autocompleteaza cu toate datele necesare. Localizezi orice ATM si office ING cu functia Locator.
Toate astea de oriunde si oricand, protejat de sisteme avansate de securitate. Aplicatia ING Home’Bank este disponibila pentru telefoanele cu sisteme de operare Android si in curand si iOS (iPhone).

Sunt disponibile cele mai accesate functionalitati ale Home’Bank-ului:
– Vizualizarea situatiei financiare (Conturile mele);
– Efectuarea de plati in lei (plata noua, MyPayments, plati catre furnizorii agreati de utilitati);
– Curs valutar & Schimb valutar;
– Istoricul tranzactiilor efectuate in ultimele 7 zile si lista tranzactiilor aflate in curs de asteptare;
Suplimentar aplicatia are si urmatoarele facilitati:
– FastPay – scanarea cu telefonul a facturilor urmata de autocompletarea datelor din formularul de plata
– Localizare ATM si Office-uri ING Bank
– Daca esti client ING si ai activat serviciul de internet banking poti descarca si folosi aplicatia fara costuri suplimentare.

Meniul principal este disponibil si fara autentificare cu Cod utilizator si Cod (token), exact ca si in cazul accesului de la un PC. Optiunile care necesita autentificare vor directiona catre pagina de Autentificare (login).

In ceea ce priveste siguranta utilizarii de pe mobil a serviciului de internet banking, aplicatia ING Home’Bank beneficiaza de aceleasi standarde de securitate ca si in cazul versiunii pentru PC.

Mai multe infortmatii si detalii despre aplicatia ING Fast Banking gasesti accesand situl oficial al ING Bank aici.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.