Acasa Foto & Video GoPro lansare de produse cu noi tehnologii

GoPro lansare de produse cu noi tehnologii

by Dragos Schiopu

Pentru paionatii de foto- video nu mai este nici un secret lansarea de produse a celor de la GoPro ieri in California. Se cunoaste deja faptul ca in cazul camerelor foto sau video lansarea unor noi produse nu este posibila in fiecare an, deoarece se iau in calcul facilitarea mai multor servicii si in principal cele lagate de usurinta cu care poti manevra o astfel de camera.

Asa cum am spus in cazul firmelor ce produc camere foto/video lansarea de produse nu se face in fiecare an, ca in cazul telefoanelor sau a altor device-uri si asta pentru simplul motiv ca nu iti poti schimba camera foto de la un sezon la altul. Lansarea celor doua camere noi de la GoPro, Hero5 Black si respectiv Session a avut loc ieri in cadrul unei conferinte desfasurata in California, dupa lungi cercetari, modificari si experimente a celor doua camere.

Ambele modele sunt mult mai performante fata de modelele deja existente pe piata, iar Hero5 Black este diferit de Session prin faptul ca pe spate prezinta un touchscreen de 2 inci si bineinteles prin faptul ca genereaza capturi foto de 12 megapixeli, in timp ce Session generaza capturi foto de doar 10 megapixeli.

In schimb ambele camere beneficiaza de un continut video 4K cu 30 de cadre pe secunda. Un element in plus pentru GoPro Hero5 Black este cel legat de modulul GPS ce include posibilitatea de a capta cadre in format RAW. Pe langa aceasta ambele camera au parte de o carcasa rezistenta la apa, adica pana la o adancime de aproximativ 10 metri fara sa aiba nevoie de alte accesorii suplimentare pentru acest fapt.

Un lucru important de remarcat la Hero5 Black si Session este faptul ca au un sistem de comenzi vocale ce face ca utilizarea acesteia sa fie mult mai eficienta si in acelasi timp usoara. Sistemul de voce are un suport pentru 7 limbi pentru a veni in ajutorul fiecarui utilizator.

Cat despre preturile si achizitionarea acestora se va putea face incepand cu data de 02 octombrie anul curent, iar pretul de achizitie va fi unul de 400 de dolari in cazul GoPro Hero5 Black si respectiv 300 de dolari in cazul GoPro Session.

s-ar putea sa-ti placa