Acasa Promotii Voucher-ul zilei vine de la Vonino

Voucher-ul zilei vine de la Vonino

by Dragos Schiopu

Intr-unul din articolele trecute ti-am reamintit de reducerile si promotiile pe care le au cei de la eMag, dar acum in acest articol vreau sa va informez ca si cei de la Vonino v-au pregatit surprize nenumarate. Pentru inceput am sa va spun despre posibilitatea de a va face copiii fericiti.

Cum ei sunt cei mai preocupati sa afle despre noutatile din tehnologie si nu numai, prin reducerile de la vonino puteti sa le oferiti una dintre cele mai frumoase surprize. In plus de asta le garantati explorarea anumitor aplicatii si sisteme in siguranta, asta avand in vedere ca de foarte multe ori copiii pot intra si pe site-uri care nu sunt dedicate lor.

Asa cum am spus mai devreme, de aceasta data aveti parte de promotii la ceasul pentru copii – kidsWatch S2, care bineinteles functioneaza  impreuna cu aplicatia Vonino Family Tracker. Aplicatia o gasiti gratuit pe Apple App Store, dar si pe Google Play. Cat despre aceasta aplicatie as putea sa va spun ca permite oricarui parinte sa stea conectati la activitatea copiilor pe toata durata zilei – si cum se poate face asta daca nu prin intermediul smartphone-ului.

Printre multe altele puteti verifica foarte usor daca cel mic a ajuns in siguranta acasa de la scoala sau il puteti anunta de o eventuala intarziere. Toate aceste lucruri se pot face foarte usor cu ajutorul tehnologiei si bineinteles a disponibilitatii oamenilor pentru inovatie, cercetare si punerea in aplicare a ceea ce ofera tehnologia.

Iar daca sunteti atrasi de produsul despre care eu am scris mai sus  va invit sa vizitati site-ul celor de la vonino pentru mai multe informatii si de ce nu poate si achizitionati ceva. Oricum am sa va las aici si codul pentru voucher – voninokids70. Spor la cumparaturi!

s-ar putea sa-ti placa