Acasa Foto & Video Camera foto care are imprimanta incorporata

Camera foto care are imprimanta incorporata

by Dragos Schiopu

In cadrul IFA Berlin 2015, cei de la Polaroid au lansat o camera foarte interesanta, avand ceva mai mult decat restul camerelor de pe piata. Ce face mai special? Pai foarte simplu, Polaroid Snap, asa cum se numeste camera, scoate fotografii instant pe hartie, fiind o facilitate foarte speciala oferita de catre dezvoltatori.

Polaroid-SnapCamera realizeaza fotografii la o rezolutie de 10 MP, avand o deschidere de f/2.8, o facilitate care permite camerei sa captureze fotografii cu un unghi foarte larg. Totodata, camera mai vine prevazuta si cu un timer de pana la 10 secunde, putand prin acest fel sa va faceti o fotografie de grup si sa o oferiti unei persoane dragi pe loc, fara a mai trebui in prealabil sa va duceti sa developati fotografia.

Totodata, Polaroid Snap are inclus si suport pentru cardul microSD, in felul acesta fotografiile nu se pierd dupa tiparire, ci sunt stocate si pot fi exportate mai tarziu.

Ceea ce este mai ciudat la camera de fata este faptul ca nu prezinta ecran, ca la orice aparat obisnuit, acesta fiind inlocuit de imprimanta care reuseste sa scoata instant fotografiile realizate de noi.

Pentru a realiza o fotografie trebuie folosit vizorul camerei, lucru nu prea folosit de catre utilizatorii obisnuiti de camere foto. Procesul in sine este foarte asemanator ca la celebrele camere Polaroid de pe vremuri, insa acum vorbim de un alt nivel de calitate, mult mai ridicat fata de acele vremuri.

Imprimanta se foloseste de tehnologia ZINK Zero Ink Printing, aceasta permitand printarea pe hartie a unei fotografii in maxim 1 minut, bineinteles, la dimensiunea de 50 x 75 mm.

In loc de celebrele cartuse, camera imprima imaginile cu ajutorul unui amestec de cristale de culoare galbena, turcoaz si magenta, afltate deja in foile de hartie.

Iar daca va intrebati care este pretul aparatului, el va costa 100 de dolari si va ajunge pe piata cel mai probabil in luna noiembrie a acestui an. Totodata, 100 de coli pentru aparatul Polaroid vor costa 25 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa