Acasa Tehnologie Telefonul pentru orice buzunar, DOOGEE X5 Pro

Telefonul pentru orice buzunar, DOOGEE X5 Pro

by Dragos Schiopu

Astazi va voi prezenta un nou telefon al celor de la DOOGEE, acum vorbind exclusiv despre modelul X5 Pro, model care pe mine m-a uimit inca de cand am vazut pretul, dar mai ales, dupa ce am vazut ce specificatii are si cu ce vine dotat.

201508311402337851

Am specificat in titlu ca este un telefon pentru orice buzunar, iar acest titlu este cat se poate de adevarat, device-ul de fata costa doar 79 de dolari, iar pentru cei care nu au foarte mari pretentii este un telefon mai mult decat perfect.

In aceasta suma, in cazul in care veti achizitiona telefonul, veti primi un telefon care are o diagonala de 5 inci, procesor Quad Core, dar ce este cel mai important, un sistem de operare foarte folosit, mai exact Android 5.1

X5 Pro are 2 GB memorie RAM, fiind suficienta pentru toate activitatile pe care le desfasuram de-a lungul timpului, iar daca ne raportam si la spatiul de stocare, telefonul are 16 GB memorie interna, insa din acestia se pot folosi doar 12 GB.

Pe de o alta parte, dispozitivul nu ne incanta cu camera care vine dotat, insa la pretul de doar 79 de dolari este cat se poate de decenta. Camera principala are o rezolutie de 5 MP, iar cea secundara 2 MP, ceea ce nu ne poate opri sa facem selfie-uri.

Un alt criteriu important la telefoanele inteligente este bateria, aici intalnind una de 2400 mAh, nu ofera o autonomie foarte mare, dar nici nu ne va lasa balta in momentele importante.

Acestea fiind spuse, DOOGEE X5 Pro este un telefon cu un design modern, are functionalitati pe care le intalnim pe majoritatea telefoanelor inteligente, dar ce este cel mai important, poate fi in buzunarul oricarei persoane care isi doreste un smartphone, pretul nefiind un impediment.

Telefonul poate fi achizitionat la suma de 79 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa