Acasa Tehnologie Bucura-te de noile scutere electice FREEWHEEL F1 COMPLETE

Bucura-te de noile scutere electice FREEWHEEL F1 COMPLETE

by Dragos Schiopu

Nu te teme de zilele de toamna posomorate, caci vor veni si zile mai frumoase, pline cu soare in care te poti plimba in voie prin parc si oras alaturi de cei mici. Tocmai de aceea, acele zile, trebuie sa te prinda pregatit pentru iesirile in parc alaturi de prietenii si micutii tai. Si poate ca stii si tu noutatea deja, dar in cazul in care ai ratat o astfel de veste vreau sa fii putin atent la acest articol.

Deoarece iti voi prezenta noua gama de scutere electrice FREEWHEEL F1 COMPLETE de la FreeWheel, dedicate micutilor curajosi. Iar, daca deja te-am facut curios si te intrebi ce au nou aceste scutere, in urmatoarele paragrafe vei afla si mai multe detalii.

Cu ce se diferentiaza noile scutere FREEWHEEL F1 COMPLETE de la FreeWheel?

Daca in trecut vorbeam doar despre scutere electrice performante care sa iti confere si siguranta si confort, de data aceasta vom spune despre scuterele electrice FREEWHEEL cu echipament complet. Scutere electrice dedicate copiilor echipate cu motoare puternice, boxe si lumini LED RGB!

Stiu ca pare de necrezut insa micutii vor fi foarte incantati de aceste noi scutere avand in vedere moul design si ceea ce poate sa le ofere scurterele. In plus noile scutere electrice dedicate copiilor sunt menite sa le atraga atentia si sa-i faca sa se simta unici printre grupurile lor de prieteni si nu numai.

Cu toate astea trebuie sa iei in considerare faptul ca scuterele electrice de la FREEWHEEL sunt foarte puternice si in afara de asta deplasarea este full-electrica si 100% ecologica. La toate acestea se mai adauga si urmatoarele:

  • diametru roti – 6.5 inch;
  • viteza maxima de rulare – 15 km/h;
  • putere motoare – 2 x 350W;
  • autonomie – 15 km;
  • alimentare – 42V 1.5A, 110-220V;
  • capacitate baterie – 4,4 Ah;
  • timp de incarcare – 2 – 3 ore;

Bineinteles ca in afara de acestea ar mai trebui spus faptul ca scuterele electrice FREEWHEEL F1 COMPLETE sunt dotate cu senzor giroscop, indicator de stare, indicator pentru baterie, lumini LED multicolore, dar si difuzor audio de 3 W.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont este legat de greutatea minima a utilizatorului (30 de kilograme) si totodata varsta minima a utilizatorului (7 ani). Dar mai multe informatii interesante despre acest subiect puteti gasi pe site-ul celor de la E-BODA.

 

s-ar putea sa-ti placa