Acasa Foto & Video Ai HTC si Android 4.4? Vei indragi aplicatia Zoe

Ai HTC si Android 4.4? Vei indragi aplicatia Zoe

by Dragos Schiopu

HTC anunta crearea unui nou motor de inovatie – HTC Creative Labs – si lansarea unei noi aplicatii dedicate utilizatorilor de Android 4.4. Noua aplicatie de editare video, denumita Zoe, permite utilizatorilor sa creeze si sa partajeze videoclipuri la o calitate remarcabila.

zoe htc

Cum este diferit modul Aparat foto Zoe fata de modul Zoe al telefoanelor anterioare?

Noul mod Aparat foto Zoe este o imbunatatire a HTC Zoe de care v-ati bucurat in versiunea 2013 a telefoanelor HTC cu HTC Sense 5 sau 5.5.
Acum, nu trebuie sa folositi decat un singur buton comod pentru a realiza fotografii, videoclipuri si fotografii in rafala.
Modul Zoe anterior captureaza un videoclip MP4 scurt, cu lungime fixa, impreuna cu o serie de fotografii. Capturarea incepe cu 1 secunda inainte de a apasa declansatorul si continua sa captureze inca 3 secunde.
In modul Aparat foto Zoe curent, capturarea incepe cand apasati si tineti apasat declansatorul. Cand continuati sa tineti apasat butonul mai mult de 3 secunde, veti obtine un videoclip inregistrat impreuna cu fotografii in rafala pentru primele 3 secunde ale videoclipului.

Aplicatia Zoe este lansata in versiune beta in Google Play, versiunea Zoe 1.0 urmand sa fie disponibila in cursul acestui an.

s-ar putea sa-ti placa