Acasa Foto & Video Adidas pune camere HD intr-o minge de fotbal

Adidas pune camere HD intr-o minge de fotbal

by Dragos Schiopu

Daca v-ati intrebat cel putin o data cum este sa vezi pe propria piele care este intensitatea unui meci atunci cand pe teren sunt staruri ca Ronaldo sau Messi, cei de la Adidas s-au gandit foarte bine, asa ca au conceput o minge high-tech, minge care va fi cea oficiala la Cupa Mondiala din acest an.

brazuca_fb_largeDenumita Brazucam, mingea celor de la Adidas are prezente sase camere GoPro HD in interior, prin acest lucru se vor putea captura imagini in timp cat mai real, dar totodata, la 360 de grade putand sa vezi cum se petrece actiunea chiar la nivelul terenului.

Pe langa ca este prima astfel de minge, aceasta este inspirata din benzi traditionale din Brazilia, formata din sase piese cusute impreuna pentru a da o multime de moduri de a putea fi prinsa in timpul meciului.

Cupa Mondiala din 2014 va avea marea deschidere pe 12 iunie la Sao Paolo, atunci cand in Brazilia vor ajunge cele mai bune 32 echipe nationale din lume, apoi toate vor lupta pentru a le lua trofeul care este de 4 ani in vitrina celor din Spania, deci, va fi un adevarat spectacol vazut si dintr-un alt unghi.

Ramane de vazut daca mingea aceasta va avea succes, la Cupa Mondiala din Africa de Sud, Adidas Jabulani nu a fost foarte laudata de catre fotbalistii prezenti la acel turneu final, multi dintre ei chiar au descris mingea ca fiind imposibil sa ii poti schimba directia in mod neasteptat.

Acum, daca doriti mai multe imagini despre Brazucam, cei de la Adidas au prezentat un videoclip de prezentare pe canalul lor oficial, acesta are ca protagonisti fotbalisti de top, unde putem bineinteles sa-i remarcam pe: Messi, Xavi, Philipp Lahm sau Manuel Neuer.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=PImQsVsXCrI]

s-ar putea sa-ti placa