Acasa Portabile Lenovo introduce o noua gama de tablete

Lenovo introduce o noua gama de tablete

by Dragos Schiopu

Lenovo introduce noi modele de tablete pentru a concura cu ceilalti producatori, numite Lenovo A7, Lenovo A8 si Lenovo A10. Dupa cum suna numele, cele trei tablete vor fi de 7, 8 si 10 inci. Fiecare tableta poate sa satisfaca nevoile utilizatorilor fiind bine gandite pentru fiecare segment in parte.

lenovo a series

Seria Lenovo A7 vine cu doua tablete foarte bune. Prima este A7-30 si dispune de un procesor quad core si sunet Dolby. Celalat model, A7-50 este dotat cu un display HD pentru cei pretentiosi care vor o imagine de o calitate mai buna.

Seria Lenovo A8 vine cu o tableta ce nu difera de A7-50. Astfel, tableta are un display de 8 inci HD cu sunet Dolby si procesor quad core. Fata de seria A7, Lenovo A8 vine intr-o varianta mult mai diversificata de culori. Aceasta tableta completeaza seria A7 cu un plus de personalizare. Seria Lenovo A10 vine cu o tableta de 10 inci. Dotarile sunt la fel, doar ca tableta dispune de un display mai mare. Astfel avem sunet Dolby, procesor quad core si ecran HD.

Toate aceste tablete au cam aceleasi specificatii. Pana acum nu stim ce model de procesor va folosi Lenovo si este posibil ca pe Lenovo A10 sa avem un model mai puternic. Tabletele vor aparea in semestrul al doilea din acest an si vor avea preturi cuprinse intre 166 de dolari pentru modelul A7 si 300 de dolari pentru modelul A10.

s-ar putea sa-ti placa