Acasa Portabile Will.i.am isi lanseaza propriul smartwatch

Will.i.am isi lanseaza propriul smartwatch

by Dragos Schiopu

Will.i.am – cantaret, compozitor, director de creatie la Intel si designer de accesorii iPhone. Pe scurt asa il putem prezenta pe cel care urmeaza sa lanseze pe piata un smartwatch care nu mai are nevoie de un telefon pentru a-si indeplini menirea ci este el in sine un inlocuitor al smartphone-ului.

smart-watch-will-i-am

Mai toate marile companii producatoare de tehnologie si-au dat seama de nevoia noastra de a fi permanent conectati la tehnologie si la pasiunea noastra pentru gadget-uri astfel incat au aparut pe piata ceasurile PebbleGear-urile Samsung, smartwatch-urile Sony, cei de la Motorola pregatesc Moto360 iar Apple-ul ne mai lasa sa asteptam putin pana vor lansa si ei iWatch-ul. In cursa pentru noi produse se pare ca a intrat si cantaretul Will.i.am care si-a aratat intr-o emisiune de ieri noul smartwatch in care a investit.

Will.i.am a aparut ieri in emisiunea britanicului Alan Carr: Chatty Man si s-a laudat cu noul smartwatch pe care il produce si despre care spune ca i-a inlocuit smartphone-ul. Daca se va concretiza tot ceea ce am vazut in emisiune va pot spune cu siguranta ca este destul de impresionant.

Will.i.am spune despre device-ul sau ca este fabricat de o companie pe care el insusi a inceput-o si a finantat-o, insa nu ne da mai multe detalii cum ar fi numele companie, al smartwatch-ului sau specificatii tehnice. Tot ceea ce am reusit sa deducem din emisiunea de ieri este ca de pe acest gadget se pot efectua si primi apeluri in mod independent, fara sa mai existe nevoia unei conexiuni cu smartphone-ul. Tot in emisiunea de ieri am vazut o demonstratie a modului in care se poate asculta muzica. Sunetul care s-a auzit in inregistrare a fost unul foarte puternic si clar, fapt pentru care putem asuma ca sunetul a venit concomitent de la ambele bratari ale lui Will.i.am realizand astfel un efect stereo.

Acest nou smartwach (care seamana putin cu niste catuse dupa cum veti vedea singuri in clipul de mai jos) sunt ca pomul laudat. Will.i.am spune ca poti face de toate cu acest smartwatch. Il poti conecta la niste casti Bluetooth sau il poti folosi pentru Twitter, Instragram sau Facebook. Cu toate ca este un ceas, nu stim sigur daca v-a indica si ora. Din pacate clipul s-a oprit inainte ca Will.i.am sa dea un raspuns…

Voi ati purta acest smartwatch?

s-ar putea sa-ti placa