Acasa Diverse Concept iWatch

Concept iWatch

by Dragos Schiopu

iMe concept

iMe este probabil cel mai interesant concept pentru iWatch, ceasul inteligent de la Apple despre care s-au scris foarte multe lucruri. Acest concept are un design foarte reusit (poate cel mai reusit) si inglobeaza functii foarte interesante.

Conceptul ceasului inteligent iMe a fost realiat de Antonio de Rosa, liderul ADR Studios care vine mereu cu concepte foarte bine gandite pentru Apple. Sunt placut impresionat de acest design, unul care se concentreaza si pe micile detalii. Practiv, avem un prototip ce inglobeaza si cateva funtii interesante precum masurarea batailor inimii. Astfel, Antonio de Rosa nu s-a concentrat doar pe designul in sine, ci si pe funtionalitatea acestui ceas. Dotat cu iOS 8 si cu ecran curbat Retina display, smartwach-ul in viziunea lui Antonio de Rosa nu este doar un accesoriu ce face legatura cu telefonul, ci este un device complet functional dotat cu GPS, LTE si conexiune wireless.

Ceasul este realizat din aluminiu si metal lichid ceea ce spune ca vorbim de un accesoriu premium. Sau poate ar fi mai bine sa nu spun accesoriu, deoarece acest smartwatch inglobeaza foarte multe functii. Conexiunea la internet prin LTE, posibilitatea de a verifica vremea, ultimele stiri, il claseaza ca un device premium prin calitatea componentelor. Pana in momentul de fata, iMe este cel mai bun concept pentru un iWatch si nu ar strica daca Apple s-ar inspira din acest concept.

s-ar putea sa-ti placa