Acasa Tehnologie Samsung vine cu doua modele Gear la Barcelona

Samsung vine cu doua modele Gear la Barcelona

by Dragos Schiopu

Samsung a surprins lumea tech la Mobile World Congress de la Barcelona prin anuntarea a doua noi ceasuri  Gear SmartWatch.

Group_Gear 2, Gear 2 Neo

Asa ca, Gear 2 si Gear 2 Neo sunt doua modele noi ale celor de la Samsung care continua seria Gear SmartWatch, acestea ruland Tizen, un sistem de operare bazat pe Linux, conceput special pentru dispozitivele de dimensiuni mai mici.

Dupa ce gurile rele au spus ca modelul original Gear a fost un esec din punct de vedere comercial, gingantul tech s-a conformat si a schimbat putin strategia. Acum Samsung Gear 2 incorporeaza camera direct in ceas, aceasta nemaitrebuind sa fie atasata pe curea. Totodata, cei de la Samsung se lauda cu o camera uimitoare pentru un ceas de 2 megapixeli care poate inregistra video la o definitie foarte inalta, totodata, microfonul a fost mutat mai departe de incuietoare.

Gear 2 Neo este in esenta acelasi dispozitiv ca si Gear 2, dar fara abilitatea de a fotografia, aducand greutatea acestui dispozitiv pana la doar 55g. Revenind la Gear 2, acesta va veni cu un procesor de 1 GHz dual-core, capacitatea de a reda muzica prin casti bluetooth fara conectarea la smartphone sau tableta, dar si mai multe functionalitati de urmarire a sanatatii.

Pe langa amanuntele de mai sus, ambele modele de Gear sunt dotate cu senzori IR, acestia permitandu-va sa utilizati ceasurile ca o telecomanda pentru televizor dar si sa schimbati muzica fara probleme prin baruri.

Gear 2 orange

Samsung mai vine cu inca ceva care a deranjat foarte multe persoane, au mentionat ca ambele modele de Gear vor avea o durata de viata a bateriei de aproximativ 2-3 zile la o utilizare tipica si pana la 6 zile la o utilizare scazuta. La acest capitol pot spune ca nu am nimic de adaugat, aspectul de fata poate conta extrem de mult de la o persoana la alta.

Inca nu avem detalii in legatura cu pretul de comericializare, totusi un lucru este stiut, ambele modele vor aparea pe piata in luna aprilie.

s-ar putea sa-ti placa