Acasa Tehnologie Mai multe detalii despre Moto 360

Mai multe detalii despre Moto 360

by Dragos Schiopu

moto 360

In ultima perioada apar tot mai multe generatii de smartwatches, asa ca si tehnologia si trendurile se schimba la fel de repede. Acum insa, Google doreste sa foloseasca tehnologia Android Wear pentru Moto 360, un model de ceas inteligent care are o forma noua fata de ceea ce este pana acum pe piata. Andoid Wear isi propune sa consolideze si sa unifice toate ceasurile smart si alte dispozitive special pentru a lucra mult mai bine cu Google.

Moto 360 este primul dispozitiv care este cu Android Wear, dar in scurt timp a devenit si un produs emblematic. Dar de ce este asa de interesant Moto 360? Din cate am inteles eu pana acum marele avantaj este determinat de aspect, are un ecran rotund spre deosebire de patratul cu care suntem obisnuiti, dar mai ales, acesta arata ca un simplu ceas obisnuit la moda.

Detalii despre Moto 360:

-este rezistent la apa, nu se stie inca cat de mult, dar speram sa fi asemanator cu Pebble.

-nu exista port de incarcare, Motorola nu va utiliza Micro USB pentru a incarca ceasul, ramane de vazut pana vom afla ce tehnologie fara fir vor utiliza acestia.

-functioneaza cu orice telefon cu Android 4.3, deci inseamna ca tot mai multe persoane vor putea „imperechea” ceasul cu smartphone-ul.

-designul rotund are menirea de a il face compatibil pentru ambele sexe.

-benzile acestuia vor putea fi schimbate, pana in acest moment se stie ca sunt doar de otel si piele, dar pe viitor vor aparea si alte variante.

-stangacii pot folosi cu incredere Moto 360, nu se stie inca cum, dar cel mai probabil va fi o varianta care va permite ceasului sa se rastoarne in functie de orientare.

-nu exista un aparat de fotografiat, conform celor de la Motorola, un aparat de fotografiat cum este pe Gear 2 nu ar da bine din punct de vedere al designului.

-menit sa fie reconfortant si usor de utilizat.

-se va putea vorbi cu acesta.

-va avea o durata de viata a bateriei mai indelungata, Motorola sustine ca au invatat multe lucruri de la experienta lor anterioara cu un asemenea ceas, asa ca viata bateriei a fost o prioritate pentru ei.

-cand va fi disponibil? Inca nu se stie, cel mai probabil vom primi mai multe detalii in luna iunie a acestui an.

Din reactile aparute pe internet se pare ca Moto 360 va avea succes, foarte multi dorind sa puna mana pe asa ceva in primul rand din punct de vedere al designului. Un lucru este stiut, pana la finalul anului il pot avea daca chiar doresc, insa totodata pot spune ca nu se stie pretul cu care se va comercializa.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.