Acasa Portabile Pebble Smartwatch

Pebble Smartwatch

by Dragos Schiopu

799px-Pebble_watch_trio_group_04

Cu toti am avut mai demult un ceas cu calculator si lumina si eram foarte mandrii de el. Unii il mai poarta si in zilele noastre, dar a venit momentul pentru o schimbare.

Pebble a fost anuntat pe 9 ianuarie, la CES 2013. El este un ceas inteligent, care iti poate arata nu numai ora si data, dar si mesajele din telefon,emailul,apelurile, calendarul si multe alte lucruri.

Pebble nu ofera foarte multa functionalitate fara un smartphone, dar cum toti avem un asemenea telefon, acest lucru nu este o problema.

Conectandu-se prin bluetooth la orice terminal Android sau iPhone acesta poate afisa mesajele ,emailurile, calendarul, mesajele primite pe facebook sau twitter si chiar vremea.

photo-email-and-alerts

photo-runningDar in plus de aceste lucruri, Pebble este  cu totul modabil. Orice afisare poate fi scrisa in coduri, si trimisa pe ceas.

Acesta poate fi folosit ca Computer pentru bicileta prin intermediul GPS-ului de la telefon, sau pentru a controla muzica care ruleaza in casti, viteza , distanta si timpul cand facem jogging.

Vorbim si un pic despre ceas, pentru ca in principal este un ceas. Cadranul poate fi customizat cu diferite tipuri de ceasuri, analog, digital sau tot felul de modele. Bateria poate tine pana la 7 zile pe o singura incarcare, poate fi bagat pana la o adancime de 50 de metri in apa. Ecranul are este un e-paper cu o rezolutie de 114×168.

photo-watchfaces-2

s-ar putea sa-ti placa