Acasa Foto & Video Un bun sistem de monitorizare al bebelusilor

Un bun sistem de monitorizare al bebelusilor

by Dragos Schiopu

Viata s-a modernizat in ultimii ani, chiar putem remarca faptul ca foarte accelerat, iar acest lucru, dupa parerea mea, a unui pasionat de tehnologie, nu este deloc un lucru rau.

supraveghere bebelusiParintii nostri au avut foarte mult de lucru pentru a ne supraveghea pe noi in perioada copilariei, supraveghere care s-ar putea ca la un moment dat sa-i solicite prea mult, dar ce nu fac parintii pentru ai lor copii?

Ei bine, timpurile s-au mai schimbat, iar acum tehnologia vine in ajutorul parintilor. Cu un sistem de supraveghere video lucrurile se pot linisti considerabil.

Un astfel de exemplu este sistemul de monitorizare video AVENT SCD610 dezvoltat de catre Philips. Pretul acestuia este unul usor ridicat, dar cu siguranta plusurile pe care le are trec cu vederea aceasta mica paranteza.

Deci, sa trecem pe lista cateva dintre avantaje:

  1. Ecran LCD de 2.4 inci.
  2. Calitate buna a imaginii chiar si pe intuneric
  3. Adaugarea mai multor camere (pana la 4), special pentru a vedea copilul din mai multe unghiuri
  4. Pornirea ecranului la detectarea sonorului. Mai exact, daca copilul incepe sa planga ecranul dispozitivului se va activa
  5. Posibilitatea de a roti camera
  6. Leduri care indica sonorul. Vei putea vedea care este intensitatea sonorului din camera bebelusului.

Trecand peste aceste puncte, ajungem la punctul in care trebuie sa spunem de ce am avea nevoie de asa ceva.

Pai, dupa parerea mea, este un lucru esential sa tii copilul sub supraveghere, oricand pot aparea incidente neplacute, iar vremurile in care traim nu ne mai permit sa stam in permanenta langa copil. Sistemul este foarte bun mai ales daca stai intr-o locuinta extinsa, daca usile sunt inchise s-ar putea sa auzi copilul doar cand ajunge la punctul in care isi da la propriu plamanii afara, iar cu siguranta un parinte nu prea doreste sa se intample asa ceva cu propriul bebelus.

Sistemul se poate comanda de la eMAG urmand acest link.

s-ar putea sa-ti placa