Acasa Foto & Video Supraveghere video pentru bebelusi cu aplicatia pentru smartphone de la TRENDnet

Supraveghere video pentru bebelusi cu aplicatia pentru smartphone de la TRENDnet

by Dragos Schiopu

Siguranta copilului tau este foarte importanta iar tehnologia nu neglijeaza deloc acest aspect, de aceea inovatiile in materie de supraveghere video nu inceteaza sa apara.

bebelusi supraveghere

 

TRENDnet iti aduce camera de supraveghere Baby Cam WiFi, modelul TV-IP743SIC, utila pentru supravegherea celor mici si in special a bebelusilor. Aceasta poate fi conectata la internet prin conexiune Wi-Fi iar prin intermediul unor aplicatii dedicate pentru terminale cu sistem de operare IOS sau Android, imaginile pot fi urmarite live pe smartphone-uri si tablete. Camera poate fi accesata si de pe orice computer, din orice colt al lumii, conditia fiind sa aiba conexiune internet.

Fie ca il supraveghezi cum se joaca sau doarme in camera sa, fie ca il lasi cu bona si ai nevoie sa te asiguri ca totul este in regula, Baby Cam WiFi este solutia de care ai nevoie, in special pentru ca supravegherea o poti face direct de pe telefonul mobil.

baby wifi cam

Camera TRENDnet Baby Cam este compacta si are un suport ajustabil, proiectat atat pentru instalari verticale cat si orizontale. Este dotata cu functia Night Vision, care ofera vizibilitate in bezna totala pe distante de pana la 5m. Puteti programa un orar de inregistrare si primi clipuri pe email cand este detectata o miscare sau un sunet. In plus, microfonul si difuzorul incorporate permit comunicarea audio pe două directii folosind un telefon mobil sau un computer.

Are lentile cu focala f/2.8 si inregistreaza la rezolutii 640×480 pixeli.

 

Camera poate fi achizionata de la emag.ro accesand pagina de aici.

 

s-ar putea sa-ti placa