Acasa Promotii Reducere la dispozitivele Microsoft Lumia

Reducere la dispozitivele Microsoft Lumia

by Dragos Schiopu

Cu totii stim ca telefoanele cu Windows Phone nu sunt pentru orice „gust”. Multi nu prefera un astfel de telefon datorita numarului de aplicatii disponibile in magazinul WP dar exista si o anumita categorie de persoane care prefera un astfel de telefon pentru fluiditatea sistemului de operare. Prin aceasta categorie de persoane care prefera un astfel de dispozitiv ma regasesc si eu si pot spune ca un astfel de dispozitiv este alegerea potrivita daca ne dorim un smartphone bun la un pret decent.

Saptamana aceasta la eMag sunt reduceri la foarte multe categorii de dispozitive, printre care si cele cu Windows Phone. Din aceasta categorie va recomandam urmatoarele smartphone-uri Microsoft.

microsoft-535-lumiaMicrosoft Lumia 535 este primul smartphone aparut sub brand-ul Microsoft. Detin acest model de Lumia si pot spune ca este un smartphone bun pentru activitatile de zi cu zi, exceptand mica problema pe care o are pe partea de touchscreen. Aceasta problema o puteti rezolva cu ajutorul unei folii de protectie care se poate achizitiona separat de smartphone

Lumia 535 dispune de un display de 5 inch, IPS LCD cu o rezolutie de 960 x 540 care este protejat de Corning Gorilla Glass 3. Beneficiaza de o memorie ram de 1 GB, o memorie interna de 8 GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 128 GB. Pot spune ca principalul atuu al acestui smartphone il constituie camerele foto. Atat camera principala cat si cea frontala sunt de 5 MP, ceea din urma va ofera o experienta cat mai buna in fotografiile de tip selfie si in convorbirile on-line. Microsoft 535 Lumia beneficiaza de o reducere de 21% si se poate achizitiona de aici la pretul de 449,99 lei.

Microsoft 532 Lumia

Acest smartphone este adresat celor care doresc sa cheltuie cati mai putin microsoft 532 lumiabani pe un smartphone. Lumia 532 beneficiaza de un display de 4 inch, LCD WVGA cu o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Memoria ram este de 1 GB iar memoria interna este de 8 GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 128 GB. Camera principala este de 5 MP iar cea frontala de doar 0.3 MP care promite o experienta Skype complet integrata. Microsoft 532 Lumia dual-sim beneficiaza de o reducere de 28% si se poate achizitiona de aici la pretul de 319.99 lei iar versiunea single-sim beneficiaza de o reducere de 33% si se poate achizitiona de aici la pretul de 299.99 lei.

 

Microsoft Lumia 640 XL

microsoft lumia 640 xlDaca ne dorim un smartphone cu specificatii high-end, Lumia 640 XL este alegerea ideala. Acest smartphone beneficiaza de un display de 5.7 inch, IPS LCD cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si este protejat de Corning Gorilla Glass 3. Lumia 640 XL beneficiaza de o memoria ram  de 1 GB iar memoria interna este de 8 GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD de pana la 128 GB. Camera principala este de 13 MP cu blit LED integrat iar cea frontala poate inregistra FULL HD 5 MP. Camerele beneficiaza de un zoom digital 4x, Rich Capture, senzor de imagine si de un blit dinamic. Smartphone-ul dispune de un procesor Snapdragon 400 quad-core si de o baterie de 3.000 mAh care promite o durata de asteptare de pana la 888 de ore.  Microsoft Lumia 640 XL beneficiaza de o reducere de 13% si se poate achizitiona de aici la pretul de 999.99 lei.

Bineinteles, sunt foarte multe dispozitive Microsoft Lumia la reducere, printre care si cateva Nokia, dar v-am recomandat doar 3 dispozitive. Pentru alte dispozitive din promotie va recomandam sa accesati aceasta lista si sa va alegeti smartphone-ul preferat de dumneavoastra.

s-ar putea sa-ti placa