Acasa Telefoane VKWORLD VK6050, un smartphone ce isi deschide aplicatiile prin gesturi

VKWORLD VK6050, un smartphone ce isi deschide aplicatiile prin gesturi

by Dragos Schiopu

Daca ai in plan sa iti schimbi telefonul si nu esti neaparat interesat de brand, VKWORLD VK6050 ar putea fi alegerea potrivita.

VKWORLD VK6050

Are un ecran de 5.5 inci full HD IPS si un procesor MTK6735 quad core 64 Biti tactat la 1Ghz, 1GB memorie RAM si 16 GB memorie interna, plus posibilitatea de extindere prin carduri microSD pana la 64GB. Camera foto principala are un senzor de 13MP, in timp ce camera frontala are 5MP.

Sistemul de operare este Android 5.1. Telefonul este compatibil LTE, cu viteze de pana la 150 Mbps. Este dual SIM, asa ca este potrivit celor care folosesc doua numere de telefon si nu isi doresc sa se complice cu doua terminale.

VKWORLD VK6050 surprinde la capitolul baterie: 6050mAh, care ar asigura, conform producatorului, nu mai putin de cinci zile de functionare neintrerupta. Iar aceasta dotare nu deranjeaza in niciun fel atunci cand vine vorba de dimensiuni si design: telefonul arata foarte ok si are o grosime de aproximativ 9,5 mm.

O functie care diferentiaza acest telefon de alte smartphone-uri este deschiderea aplicatiilor prin gesturi, fara sa folosesti vreun buton fizic. Spre exemplu, daca desenezi cu degetul litera ‘C’ pe ecranul inchis al telefonului, se porneste camera. Litera ‘O’ desenata pe ecran iti deschide aplicatia Facebook, litera ‘W’ porneste browserul, litera ‘M’ porneste muzica iar litera ‘E’ desenata pe ecran deschide setarile.

In momentul in care ai pe ecran o persoana din agenda sau un mesaj de la un contact si apropii telefonul de fata, telefonul va suna acea persoana, prin functia smart dialing. Functia smart answering iti permite sa raspunzi unui apel de intrare cu un gest al mainii.

Telefonul este dotat cu tehnologie HotKnot, o inovatie a celor de la MediaTek in domeniul transferului de date. Aceasta presupune transferul datelor prin alaturarea ecranelor, conform videoclipului de mai jos.

 

VKWORLD VK6050 poate fi achizitionat in precomanda de aici, la un pret de 138,99 dolari. Daca veti folosi codul VK6050, telefonul va costa doar 129,99 dolari.

s-ar putea sa-ti placa