Acasa Promotii Cu ce surpriza vin cei de la Allview in luna noiembrie?

Cu ce surpriza vin cei de la Allview in luna noiembrie?

by Dragos Schiopu

Se pare ca de-a lungul timpului, echipa de la Allview ne-a obisnuit ca de fiecare data sa ne aduca ceva nou si de asemenea sa ne surprinda cu tot felul de campanii atragatoare. De aceea, de aceasta data vorbim despre anuntul facut de catre acestia cu privire la lansarea campaniei Black November. Aceasta campanie este o abordare diferita a ceea ce au insemnat campaniile de Black Friday de pana acum si asta pentru ca, printre multe altele, aceasta campanie se va desfasura in perioada 02 – 30 noiembrie.

Avand in vedere schimbarile care s-au produs in acest an de pandemie trebuie sa spunem ca si cererea consumatorilor s-a axat mai mult pe acele produse care ii ajuta in buna desfasurare a activitatilor online. De asemenea, in cadrul acestei campanii Black November, cei de la Allview, vor oferi promotii pentru cele mai vandute si mai cautate produse, asa cum sunt tabletele si laptopurile, dar si pentru celelalte categorii de produse, printre care amintim de telefoane, televizoare, dar si alte device-uri smart.

Tot in cadrul acestei campanii, pe langa acele reduceri de 75% la diferite divece-uri va puteti bucura si de oferta de tipul „cumperi 1 produs si primesti 2„. Iar pentru cei curiosi produsele care se vor regasi in ofertele de Black November sunt urmatoarele:

  • Smart TV-urile gamei ePlay – si aici amintim de modelele HD, Full HD, 4K HDR10 si totodata si cele mai noi versiuni QLED ale Allview – care sunt prevazute cu sistem de operare Android TV, dar si Google Assistant integrat. Tot aici amintim faptul ca modelul Allview QLED cu diagonala de 65 inch ar putea fi achizitionat cu o reducere de peste 15%, la un pret de aproximativ 2879 lei;
  • Telefonul inteligent Soul X7 PRO se afla si el pe lista de reduceri, acesta fiind primul model din portofoliul Allview care beneficiaza de sistem AI Quad Camera integrat si de procesor Qualcomm Snapdragon. Pe timpul acestei campanii veti putea cumpara acest smartphone bucurandu-va de o reducere de peste 25% fata de pretul de lansare pe care l-a avut acest device;
  • Nici tabletele si notebook-urile nu lipsesc din aceasta campanie dedicata, cu atat mai mult cu cat acestea sunt cele mai solicitate produse din ultima perioada. Iar asta este lesne de inteles avand in vedere ca tabletele compatibile AVI – singurul asistent vocal in limba romana, se pot transforma in culegeri virtuale pentru elevi, dar si intr-un asistent personal care vine in ajutorul profesorilor.

De altfel pentru campania din acest an, compania Allview a pus la bataie peste 65.000 de produse, valoarea acestora fiind de circa 6,1 mil.euro, iar reducerile totale fiind de peste 1,4 mil.euro. Bineinteles ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil si incepand cu data de 02 noiembrie, exclusiv online pe site-ul dedicat – www.allviewbf.ro. Tot aici, pe acest site dedicat veti putea descoperi si alte oferte din cadrul campaniei Black November.

s-ar putea sa-ti placa