Acasa Tehnologie UVe, robotelul care poate curata cu ajutorul luminii

UVe, robotelul care poate curata cu ajutorul luminii

by Dragos Schiopu

uve-640x0

Daca pana acum dezvoltatorii au reusit sa creeze un robot inteligent capabil sa poata gati pana la 2.000 de feluri de mancare diferite, acum a venit randul celor ce pot curata doar folosindu-se de lumina si nimic altceva. Conform ultimelor inovatii din domeniul roboticii, UVe, asa cum a fost denumit de catre dezvoltatori, este unul dintre cei mai interesanti robotei din lume, intrucat poate pastra o atmosfera curata, fara ai purta de grija. Acesta se adapteaza foarte usor la tehnologia viitorului casei tale, putand sa iti ofere un mediu cat mai intretinut si fara praf.

UVe este extrem de mic, mai exact cat un suport de CD-uri, iar in ciuda dimensiunii sale, performantele sunt peste medie. Robotul poate elimina germenii si resturile de pe masa sau podea, folosindu-se de energia UV. In comparatie cu multe alte astfel de masinarii de curatare, pe langa faptul ca este capabil sa vada singur in momentul in care a aparut ceva de curatat fara a mai solicita beneficiarul, acesta nu consuma energie electrica, oferindu-va astfel oportunitatea de a economisi mai multi bani. Daca ar fi sa ne gandim la cati bani investim de fiecare data in produse de curatat, micutul robotel este eficient din toate punctele de vedere, neavand nevoie de o solutie speciala pentru a curata si igieniza la cele mai inalte standarde. Daca tehnologia celor de THAT va ajunge sa aiba succes si sa se vanda intr-un numar cat mai mare, dezvoltatorii ne promit ca pe viitor sa vedem o versiune upgradabila a acestuia, de doua ori mai inteligenta si mai eficienta la curatarea bacteriilor si germenilor.

UVe poate fi gasit la momentul de fata pe KickStarter, dezvoltatorii avand nevoie de suma de 50.000 de dolari pentru a putea sa inceapa productia in serie. Din fericire, acestia au reusit sa stranga jumatate din suma propusa, avand in continuare inca 43 de zile pana a incheia campania.

s-ar putea sa-ti placa