Acasa Promotii 21 – 23 martie, reduceri la eMAG – STOCK BUSTERS

21 – 23 martie, reduceri la eMAG – STOCK BUSTERS

by Dragos Schiopu

Am incercat sa-mi fac existenta mult mai usoara abonandu-ma la tot felul de mail-uri si de oferte pe care le-am gasit la diverse magazine, atat online, cat si fizice. Iar in dimineata asta am primit cateva mail-uri care ma instiintau de promotiile care sunt disponibile in perioada 21 – 23 martie, anul curent la eMAG. Imi place sa stiu tot ce se intampla in jurul meu, cu atat mai mult daca este vorba de oferta sau vreo reducere la diverse lucruri pe care mi le doresc.

Si cum de curand imi trecea prin minte sa imi schimb telefonul, notificarile de astazi au fost binevenite, caci daca nu le-as fi primit nu as fi deschis aplicatia de la eMAG sau site-ul lor. Si pentru ca tot am amintit de reduceri la telefoane trebuie sa va spun ca puteti gasi in perioada notata mai sus reduceri intre 14 – 23% pentru aceste produse.

Spre exemplu puteti gasi la telefonul mobil Samsung Galaxy J7 o reducere de aproximativ 23%, iar acesta nu este singurul produs sau singura categorie de produse care au parte de reduceri notabile in aceste zile de martie. Un alt produs la reducere ce se bucura de o scadere de pret este si tableta Huawei MediaPad M2 Premium Edition cu o oferta de -10%.

As putea spune ca sunt foarte bucuroasa ca primesc aceste notificari, astfel imi este mult mai usor sa pot compara preturile la diferite produse si magazine, mai ales ca unele dintre ele au reduceri consistente, pe care de obicei nu prea le gasesti in orice zi. Si pentru ca am mai scris despre acest lucru si in alta perioada a anului puteti verifica aceste date exact aici.

Nu stiu cati dintre voi sunt constienti ca pot compara preturile, dar daca nu te-ai gandit la asta pana acum, chiar te invit sa incerci. Si pentru ca tot am vorbit de reduceri nu pot trece cu vederea  reducerile de la camerele foto, ochelari VR, accesorii tableta si multe, multe altele. Pe care va invit sa le descoperiti si grabiti-va caci stocurile sunt limitate!

s-ar putea sa-ti placa